Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne smeta im vrućina

Na ljetnoj žegi aparatima za zavarivanje sjekli i krali željezo

vrucina, toplomjer
Marko Mrkonjić/PIXELL
11.07.2011.
u 09:43

Između 1. i 10. srpnja ove godine isjekli su i otuđili više dijelova metalne konstrukcije hale, čime su 49-godišnjem vlasniku poduzeća iz Vinkovaca načinili materijalnu štetu od 60.000 kuna.

VUKOVAR - Policija je jučer oko 10.30 sati, kada je na istoku Slavonije temperatura bila blizu 40 stupnjeva, u Kudeljarskoj bb u Vukovaru zatekla trojicu Vukovaraca i jednog Vinkovčanina kako po nedjeljnoj ljetnoj žegi aparatima za autogeno zavarivanje sijeku metalne dijelove krovišta s hale jednog vukovarskog poduzeća, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 52-godišnjim, 53-godišnjim i 48-godišnjim Vukovarcem te 42-godišnjim Vinkovčaninom, utvrđeno je da su u između 1. i 10. srpnja ove godine pomoću aparata za autogeno zavarivanje isjekli i otuđili više dijelova metalne konstrukcije hale, čime su 49-godišnjem vlasniku poduzeća iz Vinkovaca načinili materijalnu štetu od 60.000 kuna. Sva su četvorica zbog teške krađe kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije