Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na listi Željka Keruma Jelena Rozga i Ivan Huljić

17.04.2009.
u 00:26

Željko Kerum večeras je u svojem restoranu Sky, na vrhu trgovačkog centra Joker, predstavio svoje najbliže suradnike i program u utrci za mjesto gradonačelnika Splita.

Prvo političko pojavljivanje prošlo je dobro. Počelo je klapskom pjesmom, završilo se efektno, atraktivnom i ozbiljnom Anom Rucner. Kao pravi zabavljač i dobar domaćin koji želi zabaviti goste, i Kerum se uhvatio mikrofona te uživo izveo svoje dionice iz dueta „Splite, ja te volim“, koji je prošlog tjedna snimio s Mišom Kovačem.

Na njegovoj se listi tako našlo čak deset žena (pet plavuša i pet brineta). Među njima je i njegova sestra Nevenka Bečić, „žena lavljeg srca, bez koje se ne bih kandidirao“, ali i pjevačica Jelena Rozga. Među muškarcima na listi ističe se Ivan Huljić, nadareni mladi glazbenik, što nije ni čudo s obzirom na tatu Tonča.

Kerumovi dogradonačelnici, bude li izabran, bit će Anđelka Visković, o kojoj okupljeni nisu doznali mnogo, osim da je profesorica matematike, te Jure Šundov, Kerumova desna ruka.

Među publikom bio je zapažen Vladimir Beara, Hajdukova legenda. Treba napomenuti kako je na početku nastupa Kerum okupljene pozvao da se uključe u akciju za prikupljanje novca za liječenje 14-godišnje Paule Rađa, kojoj je i sam donirao 100.000 kuna. Tijekom večeri rečeno je kako su Tomislav Mamić i Mirko Grbešić uplatili po 10.000 eura.

Kerumov poslovni plan odnosi se na osam godina, koliko smatra da mu je potrebno da pokrene Split. Obećava 15.000 studeneta više na kraju prvog mandata, čak deset hotela s pet zvjezdica (danas nema nijedan), bar deset svjetskih događaja godišnje koji će Split svrstavati na listu svjetski poželjnih odredišta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije