Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KUTINI

Na kuću susjeda bacao jaja ispunjena crvenom bojom, napravio štetu od 20.000 kuna

Policijski automobil
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.09.2020.
u 13:32

Zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, policija će protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u tri navrata tijekom mjeseca srpnja i kolovoza ove godine, u Ulici Hrvatskih branitelja u Kutini, na obiteljsku kuću 76-godišnjaka bacao izbušena jaja ispunjena crvenom bojom, pričinivši ukupnu štetu oko 20.000 kuna. 

Zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, policija će protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije