Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆI JEDINICA SHRVANA

Na komemoraciji bila i supruga Vesna, kći Ana-Marija nije mogla suspregnuti suze

Vesna i Ana-Marija Bandić
Foto: PIXSELL
1/9
02.03.2021.
u 12:08

Vesna i Milan Bandić vjenčali su se 1981. godine, a 1993. godine su se razveli, no brzo su se pomirili i ponovno vjenčali

U zagrebačkom HNK danas je održana komemoracija za preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na kojoj su bile supruga Vesna i kći Ana-Marija Bandić.

Iako je Bandićeva udovica izgledala pribrano, njegova jedinica Ana-Marija cijelu komemoraciju nije mogla suspregnuti suze, a u jednom je trenutku morala i skinuti masku.

Vesna i Milan Bandić vjenčali su se 1981. godine, a 1993. godine su se razveli, no brzo su se pomirili i ponovno vjenčali.

U braku su dobili kći Ana-Mariju koja im je jedino dijete.

– Za mene je on savršen muškarac. Zajednički dijelimo ljubav prema obitelji koju smatramo svojim najvećim blagom i poštujemo kršćanske vrijednosti. Imam osjećaj za pravdu i potrebe običnih ljudi, što jest blisko socijaldemokraciji, ali i socijalnom nauku Katoličke crkve – kazala je ona svojedobno za Večernji list.

Progovorila je tada i o mentalitetu Hercegovaca.

– Ne promatram ljude prema tome odakle dolaze. Dijelim ih na dobre i loše. Kao rođenoj Zagrepčanki odrasloj na Cvjetnom trgu, Hercegovina mi se svidjela na prvi pogled. Hercegovci također. Upoznala sam ih kao iskrene, ponosne, poštene i vrijedne ljude. Nekoliko glasnih pojedinaca, prema kojima se proteklih godina stereotipizirao cijeli kraj, ne mogu i neće promijeniti moje mišljenje o njima – kazala je.

Posljednji istup Bandićeve kćeri dogodio se 2009. godine kada se on kandidirao za predsjednika države, a i tada nije propustila istaknuti da joj uključivanje u očevu kampanju teško pada. Sebe je tada opisala kao “običnu studenticu”, koja živi s dečkom u unajmljenom stanu, izlasci i šoping, istaknula je, nisu joj dragi, a većinu vremena provodi upravo u učenju.

Studirala je Ana-Marija Bandić, nakon završenog MIOC-a, medicinu tri godine, nakon čega je shvatila da liječnica ipak ne želi biti. Upisala je zato Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF), Matematički odsjek, smjer statistika. S faksom je bila gotova 2012., a iste se godine zaposlila u informatičkoj firmi Combis kao softverski inženjer.

GALERIJA Brojni uglednici odali počast Milanu Bandiću

Vesna i Ana-Marija Bandić
1/64

Komentara 103

Avatar Lutko😊
Lutko😊
13:23 02.03.2021.

Ljudi moji, cudite se kako vam je u HR. Pa dovoljno citati komentare i pomisliti ima li normalnih i kulturnih ljudi?? Pa sto vam je? Njega vise nema, evo prilike da si izaberete nekaj svoje.

SA
saba
16:56 02.03.2021.

Vjenčali se pa se "pomirili"...ovo je da krepaš od smijeha, tko piše te gluposti? Rastali se zbog stana u Preradovićevoj.

DU
Deleted user
12:51 02.03.2021.

Zasto vl ne iskljuci komentare na ovakve clanke. To samo daje vjetar u ledja govoru mrznje sa svih strana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije