Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Na Jokerovu parkiralištu izgrebano sedam vozila

joker
PIXSELL
29.10.2010.
u 15:17

Premda su vozila zagrebana samo po vratima, materijalna šteta bi mogla biti velika jer je riječ uglavnom o skupocjenim automobilima. Oštećena su dva BMW 3, BMW X5, Audi A4, Hyundai Tucson, Renault Megan i Mazda 5.

SPLIT - Policiji nepoznati počinitelj u četvrtak je na parkiralištu Kerumova prodajnog centra Joker oštetio sedam parkiranih automobila, od kojih su dva u vlasništvu poduzeća Kerum.

Premda su vozila zagrebana samo po vratima, materijalna šteta bi mogla biti velika jer je riječ uglavnom o skupocjenim automobilima. Oštećena su dva BMW 3, BMW X5, Audi A4, Hyundai Tucson, Renault Megan i Mazda 5.

Splitska policija traga za nepoznatim počiniteljem, a u potrazi bi im mogle pomoći kamere koje su postavljene na parkiralištu Jokera.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krka
11:28 30.10.2010.

Kak baš da grebete \'\'sirotinjske aute\'\'? Morete se sramiti, ne poštujete imovinu koju su Vam oteli!Kuda ide ovaj svijet\'

21
21Century
14:21 04.11.2010.

Najzad i jedna dobra vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije