Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Na meti je jedan iz redova najvećih domoljuba, knez Milan od Zagreba

Milan Bandić
Foto: Zoe Šarlija/PIXSELL
1/3
14.12.2019.
u 11:13

U Gradskoj skupštini oporba tvrdi da je korumpiran, samo zato što njegovi jarani i vozač drže svaki po par kućica na Adventu. Sebedarni i bogobojazni Milan, odgovorio im je da ih obožava

SUBOTA, 7.12.

Pažnju svjetskih medija privukao je veliki molitveni skup u Zagrebu. Karizmatkinja Severina Vučković, ponovo je svjedočila svoju vjeru i nadahnuta milošću Božjom, na koncertu u Zagrebu, osjetila je potrebu da skupa s okupljenim vjernicima izmoli Oče naš i Zdravo Marijo! Severina namjerava uz Božju pomoć vratiti starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koje je dobio otac Milan.

NEDJELJA, 8.12.

Severinin kolega Miroslav nije karizmatik, on je potencijalni budući predsjednik, Danas je imao skup u Lisinskom. Udba i jugomasoni, napravili su sve da skup propadne. Na ulazima u dvoranu postavili su crvene, žute i zelene vragove kako bi u dvorani bilo manje ljudi. Ali, domoljubni puk probio je obruč, podijelio par vritnjaka udbinim hostesama na ulazu i provalio u dvoranu. Hrvatska je spašena.

Milan Bandić
1/23

PONEDJELJAK, 11.12.

Neprijatelji Hrvatske ne miruju. Na meti je jedan iz redova najvećih domoljuba, knez Milan od Zagreba, koji je svome gradu, Domovini i svijetu poklonio najljepši Advent u našoj galaksiji. U Gradskoj skupštini oporba tvrdi da je korumpiran, samo zato što njegovi jarani i vozač drže svaki po par kućica na Adventu. Sebedarni i bogobojazni Milan, odgovorio im je da ih obožava. Jarani nisu ništa rekli. Oni delaju.

UTORAK, 10.12.

Godišnjica je smrti dr. Franje Tuđmana i finale natjecanja u iskazivanju ljubavi prema njemu. U finalu su Kolinda Zoka i Miroslav. Hrvatskom danima odjekuje njihova svađa o tome tko je veći tuđmanovac i tko je više napravio za Domovinu. Paralelno s time, traje natjecanje između Kolinde, Zoke i Plenkija, o tome tko je bio veći domoljub '91. Miro se u toj kategoriji ne natječe. Bio je službeno odsutan.

SRIJEDA, 11.12.

Kako mediji mogu biti zli, pa to nije normalno... Samo zato što je najdomoljubniji autobus u Hrvata, onaj u kojem svoju predsjedničku kampanju odrađuje Narodna princeza Koli udario u automobil u kojem su bili mama i dijete i nastavio vožnju, mediji pišu da je Koli kriva! A ne znaju da je u tom trebutku Koli zaneseno pjevala “Suzu za zagorske brege” i da nitko nije ni čuo da su nekoga zakačili. Vozi Miško!

ČETVRTAK, 12.12.

Samo dva dana nakon što je njen autobus udario u automobil s mamom i djetetom, Kolnda je bespridržajno okrenula čelom nazad i vratila se na mjesto incidenta. Duševna kakve je, odmah je nesretnoj ženi ponudila srce na dlanu i svoj automobil, dok se njen ne popravi. Rekla je da nije imala pojma da se incident uopće dogodio. Treba joj vjerovati. Ljudi često sudare niti ne primijete.

PETAK, 13.12.

Saborom cijelo jutro odjekuje vriska sretnih zastupika. Zadnji je dan zasjedanja i sada slijedi odmor od mjesec dana. Svi idu na odmor, ali odmora nema za saborsku stražu. Oni idu u teretanu, kako bi ostali u formi, kako bi što brže mogli iznijeti iz sabornice.

Odmora nema ni za doktora Nogala, kojega je par Milanovih žetončića iz Upravnog vijeća smijenilo, jer je navodno radio protuzakonito. Kod Milana to ne prolazi.

VIDEO Sučeljavanje Ivan Anušić, Mate Mijić i Dražen Dizdar - Anušić: Škoro je trebao biti ovdje '91. Mijić: Je li i Dražen Petrović trebao?:

Komentara 13

OP
opančar
12:21 14.12.2019.

svaka čast novinaru, pogodak u sridu, ha ha

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
12:58 14.12.2019.

Kad Bandić završi u remetincu shvatit ćemo na djelu da vlast konačno želi uvesti red i zakon. Smeću mafijaškom je mjesto u zatvoru.

DO
doktorica
11:32 14.12.2019.

stanovnicima ne i pravim Zagrepčanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije