Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJU SE SVE OKOLNOSTI

Na Jarunu nađen teško ozlijeđen muškarac koji je preminuo u bolnici

Zagreb: Policijski očevid oko vozila parkiranog na cesti kod jarunskog jezera
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/12
09.07.2020.
u 08:48

Detalji će se utvrditi tijekom policijskog očevida kada će se doznati i je li riječ o nesreći ili o kaznenom djelu

Teško ozlijeđen muškarac nađen je jutros u 5.20 na zagrebačkom Jarunu. Prevezen je u bolnicu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. U zagrebačkoj policiji potvrdili su događaj, no o detaljima nisu htjeli govoriti. Samo su ponavljali da je očevid u tijeku.

Stoga nije poznato koliko muškarac ima godina i je li mu utvrđen identitet, iako bi to bilo logično s obzirom na to da je preminuo u bolnici. Nije poznato ni gdje je točno nađen, ni tko ga je našao i pozvao policiju. Isto tako nije poznato ni kako je ozlijeđen, odnosno je li riječ o ozljedama koje su nastale pri padu, od udarca nekim tupim predmetom ili su nanesene nekim oružjem. Nepoznato je i na kojim je dijelovima tijela te ozljede imao.

VIDEO Na zagrebačkom Jarunu pronađen teško ozlijeđen muškarac koji je u bolnici preminuo

Sve su to okolnosti koje bi se, kako ponavljaju u zagrebačkoj policiji, trebale utvrditi tijekom očevida, nakon čega će se znati i je li riječ o nesreći ili o kaznenom djelu.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domolub
12:01 09.07.2020.

treba postaviti kamere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije