Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se vozač

Na Istarskom ipsilonu vozio u suprotnom smjeru

ipsilon
Dusko Marusic/PIXSELL
29.08.2013.
u 20:04

Pregledom snimaka s nadzornih kamera utvrdit će se kretanje automobila te utvrditi identitet vozača

Istarski ipsilon na dionici od Buja prema Kanfanaru bio je od 19 do 19.15 sati privremeno zatvoren za promet jer se prometnicom kretalo zasad nepoznato vozilo u suprotnom smjeru koje je na ipsilon ušlo na čvoru Umag.

O opasnoj vožnji u suprotnom smjeru Centru 112 dojavljeno je iz Bina Istre koja je izvijestila i HAK. Policija je u roku od deset minuta provjerila cijelu dionicu, no automobil nije pronašla. Kako je izvijestila glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić Jukopila, pregledom snimaka s nadzornih kamera utvrdit će se kretanje automobila te utvrditi identitet vozača.

>> Na A1 u četiri ujutro pijan vozio suprotnim smjerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije