Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašla prepiska
Povratak na članak

Na ispitu pitao profesora za ljubavni savjet, dobio urnebesan odgovor

S obzirom da nije učio učenik je umjesto odgovora na pitanje o radioaktivnom izotopu ugljika napisao svoj ljubavni problem i zatražio od profesora savjet. On ga nije ostavio bez odgovora

Komentari 3

KA
kafka
12:04 09.01.2014.

Dobar odgovor!

VL
HO
homofob
14:08 09.01.2014.

Moram dodati jos nesto: Nakon sto sam procitao i pitanje koje glasi: "Objasni kako dusik iz visih slojeva atmosfere koristi antropolozima u nastojanju odredivanja starosti kostiju. Pojasni kako se odreduje starost." Obzirom da nisam antropolog o tome nisam imao pojmaojma a vlastita "profesionalna deformacija" me zahirila u smjeru ocuvanja organskih uzoraka od stetnog djelovanja kisika.

VL
HO
homofob
13:23 09.01.2014.

Hrvatski prijevod nema veze s rukom pisanim odgovorom profesorakoji glasi: Impresioniraj ju govoreci joj kako dusik iz atmosfere utjece na starenje uzoraka. Meni to upali svaki puta. [ Impress her by talking about how atmospheric nitrogen can be used to to age artifacts. Works for me every time.] (pojasnjenje: kada se dusikom koji se uzima iz atmosfere istisne zrak - kisik onda se uspori proces raspadanja - truljenja - gubljenja mirisa, okusa ...)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.