Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašla prepiska

Na ispitu pitao profesora za ljubavni savjet, dobio urnebesan odgovor

Na ispitu profesoricu pitao za ljubavni savjet, ona mu odgovorila
Foto: Reddit
1/3
09.01.2014.
u 10:25

S obzirom da nije učio učenik je umjesto odgovora na pitanje o radioaktivnom izotopu ugljika napisao svoj ljubavni problem i zatražio od profesora savjet. On ga nije ostavio bez odgovora

Na Redditu se pojavila zanimljiva prepiska učenika i profesora i to na ispitu iz biologije. S obzirom da nije učio učenik je umjesto odgovora na pitanje o radioaktivnom izotopu ugljika napisao svoj ljubavni problem i zatražio od profesora savjet. On ga nije ostavio bez odgovora.

"Moram biti iskren, nisam učio ovaj dio i nisam pazio na satu jučer. Nije mi stalo do toga, ja čak ni ne volim znanost. No, volim vas i ne želim uništiti naše prijateljstvo. S obzirom da ne znam ovo, imam pitanje za vas. Počeo sam se dopisivati s jednom djevojkom i znam da ona misli da sam sladak, no ne znam kako da započnem razgovor pa sam se pitao imate li vi kakvih ideja. To je to zasad g. J, no čut ćemo se", napisao je srednjoškolac na svom ispitu.

Kada je tijekom ispravljanja ispita profesor došao do njegovog "odgovora" dao mu je savjet. "Impresioniraj je razgovorom kako se metodom radioaktivnog izotopa ugljika određuje starost artefakata. Meni pali svaki put", napisao mu je.

>> Čakovec je dobio ime po svetom Čaku, a kvislinzi su bili Indijanci

Komentara 3

KA
kafka
12:04 09.01.2014.

Dobar odgovor!

HO
homofob
14:08 09.01.2014.

Moram dodati jos nesto: Nakon sto sam procitao i pitanje koje glasi: "Objasni kako dusik iz visih slojeva atmosfere koristi antropolozima u nastojanju odredivanja starosti kostiju. Pojasni kako se odreduje starost." Obzirom da nisam antropolog o tome nisam imao pojmaojma a vlastita "profesionalna deformacija" me zahirila u smjeru ocuvanja organskih uzoraka od stetnog djelovanja kisika.

HO
homofob
13:23 09.01.2014.

Hrvatski prijevod nema veze s rukom pisanim odgovorom profesorakoji glasi: Impresioniraj ju govoreci joj kako dusik iz atmosfere utjece na starenje uzoraka. Meni to upali svaki puta. [ Impress her by talking about how atmospheric nitrogen can be used to to age artifacts. Works for me every time.] (pojasnjenje: kada se dusikom koji se uzima iz atmosfere istisne zrak - kisik onda se uspori proces raspadanja - truljenja - gubljenja mirisa, okusa ...)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije