Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava zbog strpa

Na internetskoj stranici prodavao i objavljivao tuđe stripove

strip
Jean-Claude Forest
10.09.2010.
u 13:45

35-godišnjak iz Popovače ugradio je u svoje računalo više programa te registrirao domenu na kojoj je neovlašteno objavljivao različite stripove.

POPOVAČA - Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom iz Popovače te pretragom njegova računala utvrđeno je da je od neutvrđenog dana do 30. ožujka ove godine, bez odobrenja autora ili drugog nositelja autorskog prava, ugradio u svoje računalo više računalnih programa i registrirao domenu na kojoj je neovlašteno objavljivao različite stripove, priopćila je policija.

Zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljene uporabe autorskog djela ili izvedbe umjetnika izvođača protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.

Ključne riječi

Komentara 2

EU
EustahijeSporic
15:31 10.09.2010.

Koji haker! Ugradio je programe u svoje racunalo! Mora da nije pozvao IGH ili Konstruktor da oni ugrade, nego je sam isao ugradivati, pa su ga skuzili.

DU
Deleted user
12:05 11.09.2010.

Još si je jedan inspektorčić stavio plus u svoju knjigu rješenih \"slučajeva\". Ipak mora i nešto raditi da opravda radno mjesto..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije