Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubili joj pola obitelji
Povratak na članak

'Na grobovima muža i trojice sinova čekala sam presudu'

Anici Jurić su pred očima pripadnici Armije BiH pobili pola obitelji, a nju ranili

Komentari 118

Avatar Idler 3
Idler 3
18:05 01.12.2017.

Kasno ste se sjetili. Ovakšnih priča i žrtava ma daleko več neg obrnutih....a nit jen Musliman ni osuđen dok su Hrvati iz BiH žigosani !!! Al nek smo mi meli Stipu precednika, Ivicu premijera, Besnu ministarku itd !!!!

VL
DU
Deleted user
19:02 01.12.2017.

Užas, ne ponovilo se , jadna ta majka i sve koje su bile u istoj i sličnoj situaciji.Zbog takvih stvari trebalo je sve zločince dovesti pred lice pravde bez iznimke.Rat je jedno ali ovo su iživljavanja koje normalan čovjek ne može napraviti.Takvih je bilo sa svih strana nažalost....

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
19:04 01.12.2017.

Sad kao "istina " ima i drugu stranu ... , a godinama slušamo istinu od beus-richemberga, vesne pusić, mesića...pa sad i pernara. Ovo je prvi slučaj u povijesti da je narod (hrvatski u bosni) sam sebe okupirao. Mislim da je da je vrijeme da ispostavimo račun za boravak izbjeglica...pa nek traže odštetu...

VL
CA
carlo20
19:12 01.12.2017.

Nema pravde za nas Hrvate jer nas oni koje smo birali najviše sabotiraju i pred zapadom ponižavaju i okrivljuju da smo najgori i krivci za sve. Sanader je Masiću prepustio da kadrovira po zapadu veleposlanike koji su radili protiv Hrvata i Hrvatske, Kosorica nastavlja popuštati Josipoviću koji nastavlja Mesićevim stopama i vrhunac je Pusićka koja samo još više učvšćuje tu partijsku antihrvatsku diplomatsku mrežu. Tek sad predsjednica Kolinda nakon 15 godina pokušava pročistiti našu diplomaciju od svih tih partijskih kadrova kojima ističu mandati, ali je kasno.

VL
DO
dolmar
18:59 01.12.2017.

Hrvati nisu zigosani niti ih itko može zigosat doli njih sami . Svaki zločin traži osudu i svaka žrtva traži primjerenu kaznu za egzekutora. Jednako plaće i srpska i hrvatska i muslimanska mati i dijete. Zločin NIKAD NE Zastarijeva. Hrvatskeke vlasti su se bavile pljačkom vlastitog naroda i u Hrvatskoj i u BiH, umjesto da su sakupljale dokumentaciju i optužnice za svoje ali i za njihove zločince. To i danas rade, pa pogledajte tko je vodio hrvate u BiH. Krešimir Zubak je više hrvata strpao u Zenicu nego Muslimani i Srbi zajedno za 50 god. Jelavić je pobjegao radi lopovluka od vlastitog naroda. Čović komunista do 90 se nije znao potpisat na latinici (čast ćirilici koja je pismo Srpskog naroda). Boli njih briga za Hrvate i Hrvatstvo bitno je njima da su im lisnice pune. Tko nas vodi još smo dobro i prošli....!!!!

VL
LI
Lisnjak
18:59 01.12.2017.

drugi svjetski rat poceo je i riskirao hitler i izgubio ga. svakako na svoj a ne na tudji racun... i onda, prema logici danasnjih sudaca, trebalo je pobjednike, amerikance kaznit...neka nova modernija metoda???

VL
TO
toljaga22
21:38 01.12.2017.

i sta rec? zalosno. pocivali u miru.

VL
DU
Deleted user
18:21 01.12.2017.

VL nemojte se truditi oko istine ! ! !

VL
DI
Diesel
22:22 01.12.2017.

Gdje su bili nasi istrazitelji sve ove godine? Kakve smo to odvjetnike imali? Imamo li mi uopce pravosudje?

VL
ZA
ZAGREB52
03:08 02.12.2017.

Ne mogu shvatit jednu stvar,Ako je Hrvatska bila agresor u BIH zasto muslimani nisu bijezali u Srbiju,nego u Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
07:42 02.12.2017.

Haski tribunal je leglo pokvarenosti, trulezi, smrada i korupcije cije presude nad svojim drzavljanima ne priznaju Ameri, Rusi i Kinezi. Ali zato Hrvatski korumpirani politicari cine sve kako da se sto bolje naguze za lovu izdajuci vlastiti narod od danaana kada je tribunal osnovan.

VL
RE
Rex
23:03 01.12.2017.

Da nema srbenda nebi bilo ni rata........1.svjetski zakuhali ......srbadija bi samo ratovala to im je u genima (turski geni).......a najzalosnije je da im svi vjeruju ......laz na laz

VL
DR
Drekavac
06:28 02.12.2017.

Hrvati se moraju konacno zakonski putem obracunati sa mesicem pusickom terselickom tahirovicem i svima takvima

VL
VI
vinopijem2
05:42 02.12.2017.

Sta reci osim da smo mi Hrvati najusraniji narod na kugli zemaljskoj. Zlocini muslimana nad hrvatima su 10 puta veci i brojniji, ali nakon zavrsetka rata nitko se u Hr ni pocesao nije da se barem nesto od svih tihih zlocina procesuira. S druga strane, muslimani koji su u Sarajevu imali u svojim rukama tv, novine i sve ostale medije na sva zvona su govorili o zlocinima pocinjenim nad muslimanima. Jest bilo zlocina, ali opet treba ponovit da su zlocini muslimana nad Hrvatima daleko brojniji. Stvarni neprijatelji muslimana su bili i ostali cetnici, pobili, protjerali, silovali ih gdje god su stigli, ali eto Slobo nije osudjen, otis'o na vrijeme, znaci najveci krivci im Hrvati. Ne bi se u Hr ni sad nitko ni pocesao, vecinu dvospolaca u saboru zaboli cosak za Hrvate u BiH, ali sad ce muslimanski sudovi proraditi punom parom i trazice pare i ne samo to, postade Hr zemlja 10og razreda i uz to obiljezena za cijelu povijest. Slusao sam sta kaze gen. Miljavac. Pa on vise lici na svecenika nego na vojnika a uz to ne zna o cemu govori niti zna sta reci. Ipak nista od ovog ne bi se desilo da muslimani u BiH nemaju iza sebe arape i naftu, neke tajne sluzbe koje su od pocetka radile a i dalje rade na stvaranju unitarne muslimanske BiH u kojoj za Hrvate nece, niti smije biti mjesta, osim za vrlo mali broj koji vec sad ima manje prava, nego nacionalne manjine u bilo kojoj zemlji. Ipak svi ce se na kraju u.rati, i pasti u gov.a, jer tko drugom jamu kopa sam u nju pada.

VL
RO
ronyday
21:53 01.12.2017.

Ovoj majci zločinci su oduzeli sve što je imala. Koliko je takvih žrtava podnešeno za našu slobodu, a tragično je da u toj slobodi najviše uživaju domaći izdajnici, orjuna, zločinačka prtija. glavni krivci svih nevolja hrvatskog naroda

VL
MA
Marko1337
09:43 02.12.2017.

I ova majka izgubila je sve svoje kako bi izdajice, orjunaši, partijski zločinci uživalu u slobodi kao krpelji i paraziti na grbači hrvatskog naroda

VL
SV
svojaja
21:41 01.12.2017.

Sud se bavio zapovjednistvom rata, a lokalne tragedije treba nastaviti procesuirati, to je Haag i jasno porucio. Jadna zena Boze sacuvaj, naravno da je zlocina bilo sa svih strana i da su nakaze mudzahedini uljezi u toj prici, namjerno izostavljeni. Jadno je sto su oni jos uvijek tu, sakriveni po selima, a medjunarodna zajednica sjedi na vrhu te drzave. To je morbidno.

VL
ST
stevan
12:03 02.12.2017.

Krivo je Hrvatsko državno odvjetništvo koje nezna ni optužnicu pošteno napisati pa se kriminalci nekažnjeno izvuku.

VL
Avatar white socks
white socks
16:21 02.12.2017.

Ovo je zločinački poduhvat jer oružanog sukoba nije bilo ni blizu Kaknja, samo etničko čišćenje koje su napravili Muslimani. I nikom ništa, to Haagu nije interesantno.

VL
TT
tTony
02:47 02.12.2017.

Ako je samo pola istina po komentarina mi smo stvarno cudan narod da dva covika se ne mogu slozit sa nicim za nevirovat.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.