Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOMENIK

Na grob ljubitelja automobila postavili granitni BMW

bmw
VL
Autor
Hrvoje Dečak
07.05.2010.
u 08:00

Kada je automobilski fanatik Steve Marsh prošle godine umro, njegova je obitelj odlučila obilježiti njegovu strast velikom gestom. Na grob su mu postavili veliki nadgrobni spomenik u obliku njegova omiljenog automobila BMW-a M3 kabriolet.

Kada je automobilski fanatik Steve Marsh prošle godine umro, njegova je obitelj odlučila obilježiti njegovu strast velikom gestom. Nakon što su dobili dozvolu vlasti, na grob su mu postavili veliki nadgrobni spomenik u obliku njegova omiljenog automobila BMW-a M3 kabriolet.
Golemigranitni model napravljen od kamena uvezenog s Dalekog istoka stajao je skoro 60.000 dolara, gotovo kao i pravi automobil.

Ipak, lokalno stanovništvo se pita tko je dopustio takav potez i do čega bi ovo moglo dovesti.

Granitni BMW težak tonu na grob je spušten pomoću krana, a u operaciji spuštanja sudjelovalo je 20 ljudi.

Skulptura je ukrašena svjetlima obojenim u srebrnu boju, komandnom pločom i malim logom BMW-a na kotačima. Čak ima i posebne pločice na kojima piše "Steve 1".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije