Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA DIABOLO

Na granici s BiH uhićen Hrvat sa 110 kilograma droge

Nakon uvođenja novih mjera pust granični prijelaz u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
13.12.2020.
u 13:48

Droga je uz pomoć posebne opreme otkrivena u automobilu nizozemskih registracijskih oznaka kojim je upravljao uhićeni.

Pripadnici granične policije Bosne i Hercegovine uhitili su na prijelazu Bosanska Gradiška državljanina Hrvatske koji je pokušao prokrijumčariti veću količinu droge čija vrijednost na crnom tržištu doseže 250 tisuća eura, potvrđeno je u nedjelju iz sjedišta te policijske službe u Sarajevu.

Hrvatski državljanin čiji identitet nije objavjen otkriven je u pokušaju krijumčarenja droge tijekom operativne akcije "Diabolo" provedene pod nadzorom državnog tužiteljstva te uz suradnju s Državnom agencijom za istrage i zaštitu (SIPA).

Droga je uz pomoć posebne opreme otkrivena u automobilu nizozemskih registracijskih oznaka kojim je upravljao uhićeni.

Nakon pretrage policajci su pronašli 110 kilograma biljne opojne droge.

Uhićeni hrvatski državljanin predan je tužiteljstvu koje nastavlja istragu.

"Ovo je jedna u nizu uspješnih operativnih akcija u borbi protiv prekograničnog kriminala te ovim putem zahvaljujem i Tužiteljstvu BiH i SIPA-i na odličnoj suradnji a posebno pohvaljujem djelovanje središnjeg istražnog ureda granične policije, odnosno odjela za tajne operacije, na ovako značajnom pothvatu" kazao je direktor GP BiH Zoran Galić.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
POBROZDS
17:50 13.12.2020.

drzavljanin Hrvatske ..drugo pitanje- dali je Hrvat ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije