Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN NA PASJAKU

Na granici ga zaustavili pa otkrili da je krivotvorio dozvolu boravka u zemljama EU

Nakon uvođenja novih mjera pust granični prijelaz u Slavonskom Brodu
Ivica Galovic/PIXSELL
04.01.2021.
u 14:25

Utvrđeno je i da spomenuti 35-godišnjak ima važeću zabranu ulaska i boravka u schengenskom prostoru

Za krivotvorenje isprava osumnjičen je državljanin Kosova (35), priopćila je PU primorsko-goranska. Sumnjiči ga se da je 3. siječnja s još četvero državljana Kosova došao na granični prijelaz Pasjak. Namjeravali su izaći iz Hrvatske, na dok su im kontrolirali dokumente, policajci su posumnjali da imaju krivotvorene dozvole boravka za jednu od država Europske unije.

Ustanovljeno je da je 35-godišnjak  pribavio  spomenute krivotvorene dozvole koje je predočio graničnoj policiji s namjerom ulaska u zemlje EU. Utvrđeno je i da spomenuti 35-godišnjak ima važeću zabranu ulaska i boravka  u schengenskom prostoru. On je kazneno prijavljen, a preostali državljani Kosova koji su bili s njim dobili su rješenje o protjerivanju iz Hrvatske u trajanju od godinu dana. 

Komentara 2

SA
sanikol
14:40 05.01.2021.

Čisto sumnjam da Slovenci ne bi vratili te tisuće i tisuće. Da si spomenuo desetke dnevno. Još. još.

Avatar Klopotec22
Klopotec22
17:08 04.01.2021.

Zamisli uhvatili ovog jadnika a tisuće i tisuće prolaze bez ikakvih papira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije