Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna gradnja stadiona

Na gradilištima za SP u Kataru poginulo više od 850 radnika!

gradilište
Anze Petkovsek/Zurnal24/PIXSELL
18.02.2014.
u 21:21

U izvješću nema podataka o okolnostima pogibije radnika, no sumnja se na zanemarivanje sigurnosnih mjera i nehumane odnose

Prema podacima indijskog veleposlanstva u Dohi, više od 450 radnika iz Indije izgubilo je život u protekle dvije godine na gradilištima za Svjetsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Kataru 2022.

Prije nekoliko dana objavljen je podatak da je na tim gradilištima život izgubilo i više od 400 radnika iz Nepala. U izvješću nema podataka o okolnostima pogibije radnika, no sumnja se na zanemarivanje sigurnosnih mjera i nehumane odnose prema radnicima.

>>Most se srušio i potpuno smrskao aute. Poginule četiri osobe
 

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
22:43 18.02.2014.

Kao da su gradili piramide, a ne športske objekte!

GA
gari2
14:08 19.02.2014.

Celne ljude nogometa to nimalo ne dira.Bitna je lova

XA
xaron
15:01 19.02.2014.

Humanije bi bilo da su organizirali SP u Sjevernoj Koreji. Da taj vrh FIFA ima imalo morala oduzela bi SP Kataru i dali kolektivni ostavku. Gori su od bilo koje balkanske sredine, ali to im prolazi u korumpiranom okruženju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije