Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOKAIN S BAHAMA

Tko je Hrvat koji je uhićen na Gibraltaru: Pao u velikoj akciji Spiderweb

12.12.2019.
u 09:30

Katić je bio dio skupine koju je predvodio Mike Aničić, a koja se teretila da je između 2010. i 2011. u Hrvatsku avionom prokrijumčarila oko 180 kg čistog kokaina s Bahama i iz Dominikanske Republike

Na Gibraltaru je uhićen državljanin Hrvatske kojeg se sumnjiči da je sudjelovao u trgovini drogom, a uhićen je na temelju europskog uhidbenog naloga koji je za njim raspisao zagrebački Županijski sud u veljači ove godine. 

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Nikoli Katiću koji je bio optužen i osuđen u akciji Spiderweb. Europski uhidbeni nalog za njim je raspisan jer ga se traži zbog izdržavanja kazne zatvora, a osuđen je na 10 godina zatvora. 

Katić je bio dio skupine koju je predvodio Mike Aničić, a koja se teretila da je između 2010. i 2011. godine u Hrvatsku avionom prokrijumčarila oko 180 kg čistog kokaina s Bahama i Dominikanske Republike. Prije koju godinu skupina je na zagrebačkom Županijskom sudu na ponovljenom suđenju osuđena na ukupno 73 godine zatvora. Bila je riječ o ponovljenom suđenju pa je većini optuženika u to vrijeme istekao maksimalni pritvor.

Katić je uhićen 9. prosinca, a prema pisanju gibraltarskih medija danas bi trebao izići pred tamošnjeg suca istrage koji će odlučiti o hrvatskom zahtjevu za njegovo izručenje. 

Komentara 13

HE
herojulice
08:09 12.12.2019.

Da je pobjegao u Međugorje to mu se ne bi dogodilo.

ME
Metuzalem
11:07 12.12.2019.

A ko ce i hranit u zatvoru bandu treba napunit kokainom i pustit da plivaju prema italiji

Avatar budala
budala
10:06 12.12.2019.

Taj Mike Anicic je opljacka Hrvatsku Kreditnu Zadrugu u Mississaugi i zbrisao iz Kanade u nove poslove , sverc kokaina. Neka trune u zatvoru - nula od covika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije