Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata blogerica

Na fotografijama savršena, a evo u kakvom je stanju ostavila kuću koju je iznajmljivala

Kayla Jenkins
Foto: Instagram
1/9
20.04.2018.
u 10:40

Kayla Jenkins na YouTubeu ima 650 tisuća sljedbenika, no ondje vješto skriva svoju prljavu stranu

Poznata britanska blogerica Kayla Jenkins, poznata kao Okaylaaa, koja na YouTubeu ima 650 tisuća sljedbenika, šokirala je vlasnike kuće koju je iznajmljivala u Manchesteru.

Paul i Paula Hopwood iznajmili su kuću glamuroznoj blogerici koju tisuće ljudi prati na društvenim mrežama, no unatoč besprijekornim fotografijama koje objavljuje, u stvarnosti je, sudeći prema viđenome, prava prljavica.

Osim što su ona i cimerica ostale dužne čak 10.000 funti za stanarinu, kuću su ostavile u totalnom rasulu, a najgori od svega je pseći izmet koji je bio posvuda.

Sve je objavljeno u showu koji se prikazuje na televiziji Channel 5, a u kojem stanodavci pokazuju u kakvom su stanju zatekli stanove koje iznajmljuju.

Foto: Screenshot/reuters

U kući u kojoj je živjela poznata blogerica pronašli su tako pseći izmet i mokraću na svakom koraku, gomilu smeća u vrtu te namještaj uprljan šminkom.

Menadžeri Kayle Jenkins tvrde kako je sve namješteno te da je njezina majka spremala kuću kada je bila kod nje na odmoru.  

No stanodavci tvrde suprotno.

– Napravila je tisuće i tisuće dolara štete. Cijelu kuću morat ćemo renovirati. Nije mi dobro, muka mi je kad ovo gledam – kazala je stanodavka Paula Hopwood.

 

Turnt up grandma. 👵🏻 -outfit tagged-

A post shared by OKAYLAAA (@okaylaaa) on

Komentara 33

Avatar Semper5
Semper5
13:07 20.04.2018.

Valjda je unajmila kuću, a ne iznajmila. Novinari Večernjeg ne znaju razliku između iznajmljivanja i unajmljivanja

PI
pimnpekpeka
14:50 20.04.2018.

što to na njoj ima savršeno? Osim toga gade mi se tetovirane budaletine

NA
narod1
11:01 20.04.2018.

Danas ko si nađe normalnu žensku za ženu taj je osobiti sretnik. Ne zavidim mladima nimalo, nažalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije