Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Povljani

Na Faceu žal za stradalima na Pagu, ali i potpora vozaču smrti

pag
Filip Brala/PIXSELL
Autori: sf/VLM,
28.04.2010.
u 18:23

U posljednjih nekoliko dana mnogi mladi na Facebooku izražavaju žaljenje zbog poginulih Povljanaca, a u jednoj grupi daje se i potpora Tončiju Stupičiću.

Teško ozlijeđeni Dario Škoda (19) iz Povljane danas je, tri dana nakon prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo troje mladih, otpušten iz bolnice. Posjetili su ga prijatelji, kao i obitelji poginulih mladih Povljanaca. Rekao je da nakon jučerašnjeg intervjua u kojem je priznao da je vozač kobne noći pio, ali i dodao da nije bio pijan, ne bi više govorio za novine.

>>Ispovijest preživjelog mladića: Sanjam da su mi prijatelji živi

Dodao je da se sprema posjetiti grobove 19-godišnje Martine Škode, 21-godišnjeg Ante Pogorilića i 24-godišnjeg Marina Orlića. Tonči Stupičić (22) koji je pod utjecajem alkohola i prebrze vožnje prouzročio prometnu nesreću u kojoj su izgubljena tri mlada života bit će u pritvoru dok se ne ispitaju svjedoci.

Inače, u posljednjih nekoliko dana mnogi mladi na Facebooku izražavaju žaljenje zbog poginulih Povljanaca, a u jednoj grupi daje se i potpora Tončiju Stupičiću, vozaču auta smrti. Navodi se da mu ne treba suditi. Ipak, korisnik profila Tonija Stupičića nekoliko dana prije kobne noći ispisao je da se s popodnevne kave “vratio pijan ko letva”. Također je i član grupa ljubitelja alkohola i brze vožnje. Nismo dobili potvrdu jesu li Toni i Tonči Stupičić iste osobe.

Komentara 12

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:34 29.04.2010.

Ma kakve su to gluposti - da ne treba osuđivati vozača??? Bio je PIJAN , vozio je PREBRZO, i skrivio SMRT troje ljudi !!! Pa zar bi ga trebalo nagraditi???

OB
-obrisani-
19:10 28.04.2010.

Hvali se kako je pijan ko letva Očito je devijantno ponašanje danas IN Ja bih mu odrapio 40 godina pa nek se ako ikad izađe opet hvali. 40 godina bi bio dobar primjer za mlade

Avatar Gricka**
Gricka**
04:45 30.04.2010.

Mozemo raditi sto zelimo, ali moramo biti spremni snositi posljedice. Zar ne? Ukoliko ne mozete snositi posljedice vlastitih izbora, ubijte se. Lakse za druge, a i za vas. Posljedica bi trebala biti zatvor, represija. Primjer ostalima. 20 godina. Netko tuu veli \'Tonci, uz tebe smo.\' Kaj je s poginulima? Uz njih niste, jer su oni pod crnom zemljom. Konstantno to oprastanje ignorantnosti, manjka odgovornosti. Dajte nam oprostite. Mi smo mladi i slicne gluposti. Zapalite s tim bedastocama. Vi ste kreteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije