Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ

Na Facebooku se oglasila bivša predsjednica: Poslala posebnu poruku premijeru

Zagreb: Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u društvu na kavi
Marko Lukunic/PIXSELL
19.10.2020.
u 19:06

Veseli me što će Vlada RH raditi na potpori i promidžbi hrvatskih projekata iz energetike, prometa i digitalizacije, navela je Grabar-Kitarović

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon dugo vremena na društvenim mrežama i pohvalila nastavak sudjelovanje Hrvatske u Inicijativi tri mora čija je ona osnivačica. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Posebno mi je drago što je danas Predsjednik Vlada Republike Hrvatske Andrej Plenković dao punu potporu i obećao nastavak sudjelovanja Hrvatske u Inicijativi triju mora, koju sam osnovala zajedno s poljskim predsjednikom Andrzejom Dudom. To dokazuje koliko je to snažna platforma za suradnju 12 država članica EU, a njezin uspjeh, te korist koju donosi Hrvatskoj najbolje pokazuje kako Hrvatska može biti aktivan sudionik na međunarodnoj sceni. Veseli me što će Vlada RH raditi na potpori i promidžbi hrvatskih projekata iz energetike, prometa i digitalizacije koji su na popisu strateških projekata Inicijative, kako bi se prije svega jačala hrvatska energetska neovisnost, prometna povezanost i digitalizacija države i društva, čime će se poboljšati naš ukupni životni standard", navela je u statusu bivša predsjednica. 

Komentara 86

NE
Nepopravljiva
19:59 19.10.2020.

Inicijativa koju bi Milanovic volio pokrenuti bila bi za smanjenje opsega posla predsjednika. Vjerojatno bi i za to bio lijen ili mozda cak zauzet kritiziranjem i vrijedanjem

PR
Prekosutra
19:14 19.10.2020.

Sve sto je korisno za Hrvatsku treba poduprijeti neovisno o ”autoru”. Lijep pozdrav bivsoj predsjednici!

Avatar PokradimoSveZajedno
PokradimoSveZajedno
21:38 19.10.2020.

Alkohol zna biti poguban, čak i u malim količinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije