Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ!

Traže maloljetnice: 'Reci joj da je legalna agencija za dječje fotomodele'

Screenshot
16.08.2018.
u 08:51

Naime, u Facebook grupi "Foto modeli" Mia Nešić objavila je kako se traže djevojčice uzrasta do 14 godina za posao fotomodela u Austriji te pozvala zainteresirane roditelje da joj je jave privatnom porukom

Facebook, osim što je zabavna društvena mreža, može biti i vrlo opasna, a svjedoči tome zadnji slučaj ''hvatanja'' maloljetnica preko grupe ''Foto modeli''.

Riječ je o prevari za koju su najvjerojatnije krivi Slavica S. i Jovan B. koji su trenutačno glavni osumnjičeni u istrazi koju provodi policija, izvještava Blic.

Naime, u Facebook grupi ''Foto modeli'' Mia Nešić objavila je kako se traže djevojčice u dobi do 14 godina za posao fotomodela u Austriji te pozvala zainteresirane roditelje da joj je jave privatnom porukom.

Foto: Screenshot/reuters

Srećom, razgovori Slavice S. i Jovana B., glavnih osumnjičenih, dospjeli su u javnost gdje se jasno vidi da je riječ o velikoj prevari nad nezaštićenim maloljetnicama.

„Mala ima 12 godina, majka joj je samohrana. Dao sam joj tvoj broj javit će ti se na Viber. Reci joj da je legalna agencija za dječje foto-modele, ostalo ću ja da završim”, poruka je to koju je Jovan B. napisao Slavici.

Foto: Screenshot/reuters

Nakon toga Slavica ga je pitala je li to Verica iz Bara koja joj se javila, na što joj je on odgovorio: „Da, Slavice, iz Bara je, samo joj reci da je legalan posao i zamaži joj nešto oči“.

Nakon što su ovi razgovori dospjeli u javnost, policija je odmah reagirala te je Facebook grupa ugašena.

Prevarantski par surađivao je tako da bi prvo stekli povjerenje roditelja, za koje je bila zadužena Slavica kao ženska osoba, a onda prevarili maloljetnike.

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar patkovic
patkovic
09:23 16.08.2018.

pazi se jovo , ako nema oca možda ima dedu da ti presudi

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:45 16.08.2018.

pa ti veruj srbima..

DU
Deleted user
12:10 16.08.2018.

Zasto u naslovu ne "vristi" da je to u srbiji kao sto po obicaju bude sa Hrvatima cim pljunu na asfalt?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije