Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Nađen novac koji je nestao u policijskoj postaji, otkriveno gdje su ga pronašli

PU istarska zaplijenila drogu i novac na festivalu elektronske glazbe Dimensions
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/8
18.10.2019.
u 21:23

Provedenim radnjama nije utvrđena sumnja da je počinjeno kazneno djelo, već su utvrđeni metodološki propusti u postupanju s privremeno oduzetim predmetima, odnosno nepridržavanje propisanih procedura u ovakvim slučajevima - navodi se u priopćenju PU istarske.

Vijest da je otuđen novac zaplijenjen ovog kolovoza na festivalu elektroničke glazbe Dimension izazvala je veliko zanimanje javnosti, no PU istarska oglasila se danas i navela kako novac nije ukraden te kako je pronađen u samoj postaji. 

Navode nije utvrđena sumnja da je počinjeno kazneno djelo, već su utvrđeni metodološki propusti. 

Djelatnici Policijske uprave istarske i stručni tim Ravnateljstva policije poduzeli su radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti navodnog nestanka dijela novca koji je ranije bio oduzet od osoba osumnjičenih za počinjenje određenih kaznenih djela na pulskom području, javlja PU istarska. 

- U okviru radnji koje su poduzete, policijski službenici rekonstruirali su postupanje s privremeno oduzetim predmetima te je 18. listopada u poslijepodnevnim satima novac pronađen u službenim prostorijama policijske uprave. Provedenim radnjama nije utvrđena sumnja da je počinjeno kazneno djelo, već su utvrđeni metodološki propusti u postupanju s privremeno oduzetim predmetima, odnosno nepridržavanje propisanih procedura u ovakvim slučajevima - navodi se u priopćenju PU istarske. 

S tim u vezi, načelnik Policijske uprave istarske poduzet će mjere i radnje iz svoje nadležnosti

PU istarska zaplijenila drogu i novac na festivalu elektronske glazbe Dimensions
1/8

 

Komentara 28

Avatar Idler 3
Idler 3
22:20 18.10.2019.

Stara fora, kakti slučajno ga pospremiš na krivo mjesto. Ak negdo pita mam se pronajde, ak nigdo ne pita nakon nekog vremena ispari...i to je to.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:47 18.10.2019.

Nisu ga ukrali već je zabunom odložen u privatnu ladicu, klasika za ovu zemlju.

MM
Marljivi mrav
22:19 18.10.2019.

Navodno prilika čini lopova,a neprilika poštenjačinu. 😁😂 još če netko biti i nagrađen za sve ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije