Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski suverenisti:
Povratak na članak

'Na dnu smo po povlačenju EU sredstava, i dalje se skupljaju podobni, nema sposobnih'

Hrvoje Zekanović kritizirao je Vladu jer krije statističke podatke o broju iseljenika kao zmija noge

Komentari 6

SU
sunce12345
14:52 08.05.2019.

Moj glas imate i uže i šire obitelji!!!Samo naprijed....

VL
ZM
zeljko.mikacic
13:41 08.05.2019.

kada ste prezentirali jedan konkretan program kojim bi se situacija promijenila ? borite se za eu. zar mislite da doći u eu znači samo: mi trebamo toliko i mi ćemo to. molim vas, budite realni. mi više u hrvatskoj nismosmo u blatu. mi smo ispod blata. kda jedan čovjek ima mjesečna primanja koliko je godišnja penzija radnika koji je odradio 35 - 40 godina, stvarno odradio, onda vi nemate što govoriti. žalosno ali istinito.

VL
ZI
zip123
23:44 08.05.2019.

Evo velikih ekonomskih strucnjaka famozne desnice.Nista bolji od tzv.ljevice.

VL
SA
Samoborka
18:39 15.05.2019.

Teska sramota za HR da mi nemamo sposobne ljude da uzmu taj EU novac koji prakticno na ulici lezi, jer nemamo ni investicija za taj novac, a ni ljude, privucite strane ulagace ne komplicirajte sa dozvolama , a i novacovac za to nas ceka samo nema tko nesto pokrenuti ? Sve drzave u okruzenju privukle ulagace, a Hrvatska ? samo se hvale mi ovo mo ono a od svega tog velika NULA.

VL
BO
BoyX
05:31 09.05.2019.

Daj Bože Vašoj pobjedi.Hratska mora krenuti naprijed bez crvenih partijaca.

VL
OK
okolo
13:50 08.05.2019.

žac..ovo s primanjima, ti to načelno ili se odnosi samo na suvereniste? ..u svakom slučaju bravo za ružu i hrvoja, i prijekor što nisu više učinili da sve konzervativne, desne stranke nastupe zajedno na izborima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.