Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpske povjesničarke
Povratak na članak

Na djelu je plan: proširiti se na sjever Kosova i pripojiti RS

U toj politici posebnu ulogu ima Milorad Dodik, koji je u više navrata govorio o ujedinjenju Srbije, Republike Srpske i sjevera Kosova.

Komentari 160

DU
Deleted user
22:32 28.09.2018.

Bacam koske za sirotinju a ne znam dokle će da mi veruju ? Kako da ratujemo kad nemamo vojsci ni za parče leba ?

VL
NE
Neutralac
22:47 28.09.2018.

Pazite , projekt Velike ili vece Srbije nikad nije ni umro.... vecina Srba misli isto. Samo u Hrvatskoj jos imamo antife, leftarde i kvislinge koji ne prepoznaju opasnost.... nije mi samo jasno zasto? K'o guske u magli....? K'o guske u magli....

VL
UM
umnjak
07:33 29.09.2018.

Bravo, jedva cekamo. Pa ce se iz Beograda u Novi Sad s putovnicom. Srbi su valjda jedini narod u povijesti koji je izgubio sve ratove, od Kosova do Oluje. A stalno laju ko čivave.

VL
AB
abendblatt
05:19 29.09.2018.

Hrvatska sigurno nije nikakva Ustaska drzava,ali je sigurno da Srbiju vode cetnicki vojvode,pametnom dosta.

VL
WW
wwwcroxx
06:58 29.09.2018.

Ovim putem pozdravljam sve iz Večernjeg lista četnike, srbe koji brišu komentare koji su usmjereni protiv njihovih sunarodnjaka Srba terorista koji su osuđeni za genocid od strane međunarodnog suda u Haagu. Pozdrav četnici...

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
08:38 29.09.2018.

Pa jasno da Srbija i većina Srba nikad nije izbacila veliku srbiju. To govorim i pišem cijelo vrijeme. Kakav Milošević. Pa nije on razarao Hrvatsku i BiH. To su radili Srbi. A mi budale pristali okrivit samo jednog ili nekoliko četnika. Što je sa ratnom odštetom. Zašto stalno kada se u EU spomene, doduše rijetko, ali se spomene građanski rat, mi šutimo. Da li stvarno zaboravljamo da su sve velike glavne zapadne države u toj EU bile u početku protiv Hrvatske, već da krnja Juga bez Slovenije ostane. Dali su nam embargo na oružjeza obranu. Da li stvarno to sve zaboravljamo.

VL
SI
sipovaca
04:09 29.09.2018.

hhhhhhhh Mugosha ,,, dakle po vasem misljenju K i M je okupirani dio Srbije a i po vasem misljenju Rep. srpska je sta .... Ako vec pises da je K i M okupirani dio Srbije e pa budi pametan ian i kazi da su isto tako srbi okupirali dio B i H koje oni a i Vi nazivate vasim . a htjeli ste ne samo okupirati nego i pisvojiti skoro pa cijelu Hrvatsku pa i B i H pa i Makedoniju pa i sve od Tokija do Milvokija ali Boga ima, na vasu zalost vi u Boga ne vjerujete....zato vas i kaznjava i umno i teriterijano....i sve ste manji. Bog dragi neka vam prosvijetli to malo pameti ako je imalo imate. O Boze dragi oprosti im jer ne znaju ni sta pisu ni sta zele ni sta hoce.

VL
JU
jurica
23:44 28.09.2018.

Srbija do Tokija stara narodna

VL
PR
prajdali100
22:09 28.09.2018.

U nekom novom ratu Srbija bi bila pregažena !!! Muslimani bi im se krvi napili za Prijedor, Banja luku, Sarajevo, Srebrenicu.... Platili bi i za Vukovar, Dubrovnik... Albanci ne zaboravljaju šlepere i hladnjače leševa koje su srpske junačine bacale u Dunav....Uf to bi bio neviđeni užas.

VL
DU
Deleted user
08:30 29.09.2018.

NATO je u stalnoj pripravnosti dovršiti ono što je počeo 2000. godine.

VL
DU
Deleted user
03:44 29.09.2018.

Srbi su, za razliku od nekih drugih, svjesni da budućnost ne može biti statična. Planiraju zbivanja i idu u smjeru gdje će se planovi u budućnosti ostvariti. Mislim da su puno čudniji oni koji misle da se stanje svijeta ili trenutačne države i granice mogu zacementirati zauvijek.

VL
DU
Deleted user
22:55 28.09.2018.

Nema od toga nista balkan je pat pozicija, u nekoj buducnosti najvise ce dobiti oni kojih bude vise

VL
DU
Deleted user
00:06 29.09.2018.

Kada sam pisao da je Srbija okrenuta prošlosti, a ideja Velike Srbije uvijek prisutna u budućnosti, politički vrh sav iz tog vremena aktivno uključen u agresiju na susjede, u vrlo bliskim odnosima sa Putinovim carstvom, onda me je Admin VL-a, inače naklonjen ideji Velike Srbije, pobrisao i kaznio sa par dnevnom blokadom. No to je malo važno, pa ću opet ponoviti. Srbija priprema puzajući novi rat u svesrdnu podršku Rusa, koji ih i naoružavaju. Cilj je stvaranje što veće Srbije koja bi obuhvatila veći dio Kosova, teritorij BiH, koji su oni nazvali Republika Srpska, kao i dijelove Republike Hrvatske koju će nakon izmišljenog incidenta ponovo pokušati zauzeti. Oni se naoružavaju, a naši politički amateri misle da će ih spasiti NATO, no onneće niti prstom mrdnut. Potrebno je hitno povećati badget za obranu, uvesti obavezni vojni rok, ubrzati isporuku eskadrile F16, pojačati obavještajnu i kontraobavještajnu djelatnost, kupiti raketne systeme Tomahawk i Patriot, tenkove i podmornice, bespilotne letjelice, i inžinjeriju. Stvoriti jaku vojnu industriju i tako povećati zaposlenost u zemlji. Ovo bi zasigurno trebao biti zadnji rat u kojem bi trebali jednom z sva vremena poraziti ideju o Velikoj Srbiji. Pet do 12 je!

VL
Avatar Millamills
Millamills
01:15 29.09.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

VL
NE
Neonacionalist
02:14 29.09.2018.

Nikada velike sile neće dozvoliti nijednu "veliku" nacionalnu državu na Balkanu ,nisu tako dozvolili niti Veliku Bugarsku ostvarenu sanstefanskim mirom nego su je znatno smanjili na kontra berlinskom kongresu , nisu niti Veliku Srbiju predviđenu londonskim ugovorom nego su jeje utopili u Jugoslaviju a Srbi ionako olako zagrizli mamac računajući da je i to zapravo Velika Srbija ali naposljetku izgubiše i ono što su imali pa ni Veliku Grčku također a niti Velika Hrvatska nikada nije imala šanse čak i da je Hitler dobio rat jednostavno zato što oni ne žele da ikada na Balkanu postoji jedna velika i dominantna država , isto vrijedi i za moguću veliku Albaniju koje se neki boji . Ne, velikim silama kako ranije tako i danas odgovara Balkan rascjepkan na što više malih , slabih, ovisnih državica .

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:52 29.09.2018.

napraviće gazde opet jugoslaviju samo dok još malo izbistre gruntovnicu u svoju korist

VL
DU
Deleted user
22:27 28.09.2018.

Bilo za očekivati. Jedna zemlja koja ne želi ući u NATO nema šanse postati kadidat za ulazak u EU. Ni bošnjaci ne žele u EU. Ne poziva se autokrat Erdogan da održi svoju izbornu kampanju da imaju interesa za ulazak u EU. A i znaju da nema EU ako RS ne želi u EU. A Hrvatima u BiH je svejedno, oni su već u EU. Koja razlika...

VL
BE
Beogradjan
21:49 28.09.2018.

Dosadni ste vise, pisite malo o Kolindi...

VL
ST
Startrack
01:18 29.09.2018.

Srbi su dobili dobar komad Bosne. Izgubili su u Hrvatskoj od Hrvata i na Kosovu od NATOa.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
22:00 28.09.2018.

vidi mačića cubastog. u istom sakou svaki dan

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.