Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKETIRAN NIZ GRADOVA
Povratak na članak

Odmazda za Bljesak: Očajnički napad na Zagreb zabranjenim kazetnim bombama

Jedan od vođa srpskih pobunjenika Milan Martić svoju je odgovornost javno priznao u Kninu, a još ranije, u veljači 1995., poručivao je kako ih nitko ne može spriječiti da tuku po Zagrebu, Osijeku, Vinkovcima, Zadru, Karlovcu, Splitu i drugim gradovima. Drugog dana napada na televiziji je izjavio da je naredio granatiranje Zagreba.

Komentari 12

RA
Raff2
09:34 02.05.2022.

Zato je anja dobila mjesto u Vladi.

VL
JA
Jania
09:16 02.05.2022.

Sedmero poginulih civila zaslužuju da im se navedu imena. Hoće li Pupavac i njegova djevojčica Anja zapaliti svijeću i staviti vijenac na Trgu svibanjskih žrata?

VL
FE
fefellerunt
21:13 02.05.2022.

Koliko je to bio bitna događaj za Hrvate vidi se po broju komentara, kao i broj "posjetitelja" na članke o obljetnici bljeska . Primjer koliko je besmisleno ulagati trud i znanje za ovaj narod, koji je bio nesposoban imati državuu 1000 godinu, tako da mu ni ona ni danas ništa ne znači, osim da izvlači novac iz nje bilo kao nekakav kvazipoduzetnik , kao zaposlenik državnog korita ili nekakva socijala . Ne sumnjam da ako opet dođe do krizne situacije da će "vladajući umovi" bez ikakvog srama, kai danas u Ukrajini mobilizirati sve muškarce od 18 do 60 godina koji neće biti sposobni izvući se u nekakvu pozadinu ili u druge države da eventualno poginu kako bi gomila smeća uživala kao danas.

VL
LJ
ljeto90
11:41 02.05.2022.

Zašto uvijek civili nastradaju ,a niti jedan političar interesantno???

VL
GO
goran2hr
10:57 03.05.2022.

Pa povodom godišnjice napada, zanimljivo je primijetiti kako je rakete "lansirao " Martić. I nije on protiv Hrvata samo lansirao te rakete, nego bi se dala napraviti poduža lista zločina i šteta. No eto, Hrvatska je dala mirovine njegovim milicajcima tzv. "martićevcima" i priznala radni staž SAO Krajinašima za vrijeme u kojem nisu ništa uplaćivali u hrvatske fondove. Pouka?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.