Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO TEMPERATURU

Na Covid pozitivan i šef zadarskih epidemiologa dr. Alan Medić

Zadar: Priopćenje za medije Stožera civilne zaštite Zadarske županije
Marko Dimic/PIXSELL
02.12.2020.
u 13:36

Simptome je osjetio sinoć te je jutrošnje testiranje pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19

Tijekom jutra pozitivan nalaz na koronavirus dobio je i voditelj Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadar dr. Alan Medić.

Simptome je osjetio sinoć te je jutrošnje testiranje pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju će provesti na kućnoj adresi te nastaviti raditi od kuće.

– Osjećam se uglavnom dobro, a simptome, odnosno blagu temperaturu, dobio sam sinoć i imam  je i sad. Izuzetno sam oprezan od početka epidemije i uvijek sam na distanci s ljudima, osim kad uzimam briseve, tako da pretpostavljam da sam se unatoč dobroj zaštiti najvjerojatnije zarazio obavljajući posao na terenu. Osim  članova obitelji, nemam drugih kontakata koji će trebati ići u samoizolaciju, jer se cijelo vrijeme pridržavam preporučenih mjera – rekao je dr. Alan Medić.

Ključne riječi

Komentara 3

VO
volimnju
21:06 02.12.2020.

jako važan podatak

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:23 02.12.2020.

Ili je kršio mjere ili mjere nemaju smisla. Vjerujem da se držao mjera. Znači mjere nemaju smisla.

RI
ribar110
14:30 02.12.2020.

Partijaner?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije