Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Na cesti između Kanfanara i Rovinja sletjeli s ceste i poginuli

nesreća (1)
Foto: PIXSELL
1/5
27.11.2010.
u 09:17

Identifikacija poginulih osoba do jutros nije dala rezultata, naložena je obdukcija tijela i vještaćenje

Dvije su osobe poginule jutros oko 3 sata u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Putini u Istri.

Identifikacija  poginulih osoba do jutros nije  dala rezultata, pa je naložena je obdukcija tijela i vještaćenje. Neslužbeno doznajemo kako je vozač automobila bio Nikola Bešker (22) iz Rovinjskog Sela, a suvozač Ivan Javor (22) iz Rovinja. 

Oko 3 sata vozač Peugeota 307 pulskih registracija je iz smjera Kanfanara prema Rovinju izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u jarak.

Pretpostavlja se da je razlog bila neprilagođena brzina. Slijetanjem u jarak vozilo je lijevom stranom udarilo u stablo trešnje koje se polomilo , pa se automobil zajedno sa stablom prevrnulo na krov. Peugeot se zaustavio desetak metara dalje od mjesta gdje je udario u stablo trešnje.  Poginuli su vozač i suvozač.

Ključne riječi

Komentara 33

SQ
squalus
15:36 27.11.2010.

@ Ischmidt. Nisu mu ga roditelji dali za izlazak. To je njegov auto, dečko se nedavno oženio i ima dijete od 1 god. Tužno.

CU
cunt
18:57 27.11.2010.

jadan Peugeot.................kolko je km. imal ??

KU
kuglica
23:50 27.11.2010.

@ neurazumljiv: Pa ovo je vise bilo komentiranje ostalih komentara nego samog clanka.Da nisam poznavao decke ne bih nista ni napisao, ali jednostavno nisam mogao ravnodusno citati neke komentare. I samo sam htio da pojedinci razmisle malo prije nego li sta napisu, jer nitko nije toliko pametan da zna sta ga sutra ceka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije