Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel volonterke

Na brizi ima više od 100 pasa, ostala je sama i hitno treba pomoć

Foto: Privatni album
1/2
28.09.2020.
u 14:45

Ivani možete pomoći dolaskom u Dvor na Uni, dijeljenjem albuma pasa koji traže dom, a i financijska pomoć je dobrodošla

Kad smo prije godinu dana pisali o Ivani Begović, koja je u Dvoru na Uni zajedno s partnerom Adrijanom u tom trenu brinula o 125 pasa, rekla nam je kako je planirala skrbiti o 20 pasa. Za njenu ljubav prema četveronožnim stvorenjima ubrzo se pročulo i u okolnim selima, odakle su joj mještani bez pitanja počeli dovoditi štence te neželjene i ozlijeđene lutalice.

– Problem je što liječenje košta više nego što se može pokriti donacijama od kojih ova obitelj preživljava i svaki dan s 40 kg pseće hrane namiri sva gladna usta – ispričala je tada Ivana novinarki Večernjeg lista. Osnovala je Ivana i udrugu Anima Dvor, počeli su graditi sklonište koje su željeli registrirati, ali puno toga promijenilo se u godinu dana.

Ivana je prije nekoliko dana ostala sama, a uz brigu o kćerkici Mili sama se ne može brinuti za pse. Osim što ostaje sama, Ivana ima i zdravstvenih problema koji ponovno padaju u drugi plan, jer briga o psima traje cijeli dan i ne može ih ostaviti.

Foto: Robert Anić/Pixsell

 

Njezin apel objavljen na Facebooku vrlo brzo proširio se među volonterima koji pomažu životinjama, ali i među običnim ljudima koji pomažu volonterima. U samo dva dana neki su psi našli privremene domove, no Ivana i dalje treba pomoć u brizi za preostale pse. Sama ih ne stigne ni nahraniti i očistiti, a kamoli brinuti se o njihovim drugim potrebama. Svaka pomoć dobro će joj doći, a onu novčanu možete uplatiti na račun Udruge za zaštitu životinja Anima Dvor - HR5224070001100005210, SWIFT: OTPVHR2X.

Svi psi koji traža dom objavljeni su u albumu na Facebook stranici, na koju se možete javiti i ako Ivani možete pomoći u brizi za pse.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije