Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badnjak u Pepermintu

Evo tko je ove godine viđen na čuvenom tulumu na kojem je Tedeschi DJ

pepermint
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
24.12.2015.
u 17:49

Na popodnevnom tulumu na Badnjak viđeni su i istaknuti kulturnjaci

U klubu Pepermint danas se tradicionalno održao party na Badnjak. Počeo je oko podneva, a glazbu je ponovno puštao jedan od naših najpoznatijih poduzetnika, vlasnik Atlantik grupe Emil Tedeschi. Na zabavu je došao i njegov dobar prijatelj i guverner HNB-a Boris Vujčić, ali i Zoltán Áldott – predsjednik uprave INA-e. Fotoreporteru je pozirao i Nenad Bakić – također uspješan domaći poduzetnik, tvorac portala MojPosao.

Na popodnevnom tulumu na Badnjak viđeni su i istaknuti kulturnjaci: fotograf Mijo Vesović, glazbenik Boris Leiner, umjetnički bračni par Jadranka Ivaniš Yaya iz Jinxa koji će sutra svirati u Vintage Industrial Baru te Dubravko Ivaniš, frontmen benda Pips Chips&Videoclips, snimatelj Radislav Jovanov Gonzo, redatelj Arsen Anton Ostoja....

Šef SDP-a Zoran Milanović koji je tradicionalno dolazio na božićni tulum u Pepermintu, danas nije viđen. 

>> Kako je nastao klub u koji rado zalaze i Milanović, Tedeschi i Vujčić

Komentara 29

HR
hrvatska91
18:09 24.12.2015.

Bljak...koji članak...koga to zanima uopće ovdje... Nego, zašto ste maknuli tako brzo onaj članak u kojem se g.Baldasar pozitivno izjašnjava o novom predsjedniku Vlade ? Zar i na Badnjak vlada cenzura ? Zar se ne smije ništa pozitivno reći o njemu s "lijeve strane" ?

PR
Prdomet
18:25 24.12.2015.

Zoki je na karminama na Iblerovom trgu!

TV
tv5378
18:14 24.12.2015.

Zokija siba depresija pokusavajuci unistiti tragove nezakonitih radnji u zadnje cetiri godine.Sto bi rekli njegova braca Jugosloveni 'Vreme je za corku'.Hi,hi,hi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije