Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA U ZATVORU
Povratak na članak

Na Bilicama 41 pritvorenik pozitivan, a u bolnici završio samo general JNA

Zaraza u splitskom zatvoru na Bilicama pod kontrolom, u samoizolaciji 80-ak pritvorenika

Komentari 6

RO
roland
21:51 04.03.2021.

Koliko je meni poznato zaraženi ne smiju biti u zatvoru već u bolnici. Za bolesne zatvorenike postoji Bolnica za osobe lišene slobode. Dok god su zaraženi zatvorenici po zatvorima, a Vlada Republike Hrvatske ne naloži da se zaraženi smjeste i liječe u Bolnici za zatvorenike možemo očekivati ovakav kaos.

VL
RO
roland
21:57 04.03.2021.

Ne treba biti previše pametan i utvrditi ozbiljne nelogičnosti! Godinu dana nakon početka epidemije Republika Hrvatska nije osigurala 60 kreveta za zatvorenike koji su zaraženi koronom! Što će biti kada korona uđe u Remetinec ili Lepoglavu? Ne mogu pravosudni policajci obavljati poslove medicinske njege zatvorenika s koronom! Ne smije se korona liječiti u zatvoru već u bolnici. Na kraju, kad ih zatvorenici budu tužili Europskom sudu za ljudska prava, sve ćemo višestruko više platiti.

VL
Avatar cros
cros
21:52 04.03.2021.

Normalno je prvo pružiti brigu "našem" generalu tzv.jna, pa da njega nije u zatvoru nikad mi slobodu vidjeli ne bi!

VL
KP
konzervativni_preporod
21:27 04.03.2021.

Hoće li kineski virus biti taj spasitelj proračuna koji će nas rasteretiti lažnih partizanskih mirovina ?

VL
Avatar rubinet
rubinet
00:14 05.03.2021.

"u bolnici završio samo general JNA "....Tako je. Zatvorski djelatnici ! Čuvajte nam đenerala kao zjenicu svoga oka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.