Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SPLITU

Pošteni prolaznik: Pronašao novce na bankomatu, želi ih vratiti vlasniku

bankomat
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
23.02.2021.
u 19:11

Onaj tko ga je izgubio tj. zaboravio uzeti znat će o kojem se iznosu radi, govori prolaznik

Pošteni prolaznik iz Splita za Dalmatinski portal je pozvao čovjeka koji je ostavio novce na bankomatu na istoku grada da mu se javi, kako bi mu vratio njegov izgubljeni novac.

- Onaj tko ga je izgubio tj. zaboravio uzeti znat će o kojem se iznosu radi, na kojoj je bankomat lokaciji te dan kada se to dogodilo, govori čovjek te napominje kako tamo na bankomatu nije pronašao ni karticu niti slip, a ako ne pronađe vlasnika, ići će do banke.

- Prvotno ne bih do banke jer možda nije njihov korisnik te to stvara dodatnu proceduru pronalaska zbog GDPR-a, zato bih ovako pokušao jer je brže, govori Splićanin.

Komentara 2

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
12:35 24.02.2021.

Covjek je ocito namjerno ostavio novac da usreci sretnog nalaznika, a ovaj je sad sve upropastio...

DU
Deleted user
00:36 24.02.2021.

Na svakom bankomatu piše broj telefona koji nazovete, kažete vrijeme vaše transakcije i na temelju vremena i količine novca, nazovu čovjeka i daju mu vaš broj telefona. Provjereno ja sam tako vratio pronađeni novac. Pronašli su vlasnika za 10 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije