Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Na Bajakovu uhvaćeni sa 318 tableta s popisa opijata

tableta
Arhiva
01.03.2011.
u 10:15

Kod 45-godišnje državljanke Italije pronađeno je 118, a kod 59-godišnjeg Srbina 200 tableta.

BAJAKOVO - Na graničnom prijelazu Bajakovo kod 45-godišnje državljanke Italije pronađeno je 118, a kod 59-godišnjeg Srbina 200 tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Talijanka je u Hrvatsku ušla iz Srbije kao putnica u osobnom vozilu, a državljanin Srbije u autobusu hrvatskih oznaka. Tablete su pronađene među njihovim osobnim stvarima.

Budući nisu imali odgovarajuću liječničku dokumentaciju, obveznu uz takve tablete, protiv oboje će biti kazneno prijavljeni zbog zlouporabe opojnih droga.

Komentara 2

BV
bvalen16
13:03 10.12.2011.

Čovjeće koja lakrdija....kao policija i carinici rade dobro posao..dok prolaze kile i kile heroina oni hapse ljude koji nose tablete za svoju upotrebu ..ako čovjek ide na put a pije 10-tak tbl. dnevno treba mu i više a svatko se i ne sjeti ili ne zna da treba ponijeti neku potvrdu od doktora...to je mazanje očiju javnosti...stranci dolaze na odmor i nose svoje ljekove a naši revni carinici ih hapse dok se tone droge prenose bez problema...pljuc

TH
thekurcula
10:51 01.03.2011.

Moram priznati da mi nije baš najjasnije zašto se u hrvatskim novinama često čita o tome kako je \"na Bajakovu\" otkriveno nešto što nije dozvoljeno da se prenosi. Jedino što mi pada na pamet je to da je nekom u Hrvatskoj stalo da hrvatsko javno mnjenje stekne utisak kako je taj granični prelaz nepropusna brana trgovini narkoticima. Istina je međutim sasvim drugačija. Bajakovo se nalazi na putu trgovine heroina iz Afganistana za Zapadnu Evropu. Što na ovom putu zaustave Turci i Bugari, zaustavljeno je. Srbi i Hrvati zaustave beznačajno malo. Šta više, šverceri sa Kosmeta redovno biraju put preko Hrvatske, a retko preko Mađarske, jer je preko Hrvatske šansa da prođu neotkriveni neuporedivo veća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije