Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSOVARI U AKCIJI

Na Bajakovu pronađeno 23 kilograma marihuane

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/5
20.11.2019.
u 11:05

Kako navode droga je pronađena pri ulasku u Hrvatsku 19. studenoga, u ranim jutarnjim satima, prilikom kontrole vozila Mercedes Sprinter slovenskih registracijskih oznaka.

Iz PU Vukovarsko – srijemske županije izvijestili su kako je zajedničkim postupanjem policije i carine na Međunarodnom cestovno graničnom prijelazu Bajakovo pronađeno oko 25 kilograma opojne droge tipa marihuana.

Kako navode droga je pronađena pri ulasku u Hrvatsku 19. studenoga, u ranim jutarnjim satima, prilikom kontrole vozila Mercedes Sprinter slovenskih registracijskih oznaka. Vozilom je upravljao 32-godišnji državljanin Kosova, a kao putnik u vozilu nalazio se 22-godišnji državljanin Kosova. Droga je pronađena u preinačenim dijelovima vozila, a kako navode iz policije, bila je upakirana u 23 PVC paketića.

-Državljani Kosova uhićeni su i nakon kriminalističkog istraživanja predani u pritvorsku jedincu policije, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, navode iz PU.

Ključne riječi

Komentara 2

KE
KellyJelly
11:25 20.11.2019.

Steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije