Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
granica

Na Bajakovu pronađeno 22,4 kilograma marihuane

marihuana
Peter Kneffel/DPA/Pixsell
07.08.2018.
u 11:12

Droga je pronađena na ulazu u RH i to u preinačenim dijelovima vozila spakirana u 22 pvc paketa

Djelatnici carine i policije su zajedničkim postupanjem na MGCP Bajakovo pronašli 22,4 kilograma marihuane. Prema navodima policije droga je pronađena 5. kolovoza u osobnom vozilu, Citroen C5, srpskih registracijskih oznaka.

Droga je pronađena na ulazu u RH i to u preinačenim dijelovima vozila spakirana u 22 pvc paketa.

- Vozačica, 44-godišnja državljanka Srbije, uhićena je i uz kaznenu prijavu, predana u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske, navode iz policije.

Ključne riječi

Komentara 4

CH
chanchir
17:51 07.08.2018.

biljka koju gospodin Bog stvori ,a droga???a bice i on zapali

WW
wwwcro
13:00 07.08.2018.

U Nizozemskoj je trava legalna i na njezinoj prodaji od poreza država ubire stotine miliona Eura. No naši mutavi političaru znaju uzimati novac samo od radnika, umirovljenika i od invalida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije