Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Na Bajakovu "pala" gotovo četiri kilograma marihuane

marihuana (1)
Nino Strmotić/Pixsell
12.07.2011.
u 12:21

Marihuana zapakirana u četiri paketa oblijepljena smeđom ljepljivom trakom pronađena je u kabini tegljača među osobnim stvarima vozača koji je uhićen i priveden istražnom sucu

BAJAKOVO – Na graničnom prijelazu Bajakovo protekle je noći u tegljaču srbijanskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Srbije, pronađeno je skrivenih 3,842 kilograma marihuane, priopćila je Carinska ispostava na Bajakovu. Zaplijenjena marihuana na narkotržištu vrijedi oko 300.000 kuna.

Marihuana zapakirana u četiri paketa oblijepljena smeđom ljepljivom trakom pronađena je u kabini tegljača među osobnim stvarima vozača koji je uhićen i priveden istražnom sucu. Vozač će kazneno odgovarati za nedopušteno trgovanje drogom.

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thekurcula
13:47 12.07.2011.

A zašto se vi čudite? Postoji u Evropi jedna država, članica i jedna od osnivača EU, u kojoj je potrošnja opojnih droga slobodna a proizvodnja, istina, kriminalizovana, ali se blago kažnjava, gleda kroz prste, i, po svim pokazateljima, državne policijske strukture je kontrolišu. U toj zemlji poljoprivrednici, što mi kažemo seljaci, često vode razgovore o tome da li sledeće godine da uzgajaju indijsku konoplju, na kojoj površini, i kakav je odnos rizika i zarade. na taj način trgovina narkoticima postaje potpuno legalna jer, istina, nosi određeni rizik da se dobije kazna zbog toga, ali nije nemoralno nego samo rizik te kazne mora se uračunati u cenu proizvoda. Meni u ovoj priči jedino nije jasno u kom smeru je krenula ta marihuana. Pre bih je očekivao u drugom pravcu ali opet, verovatno da je proizvodnja u jugoistočnoj Evropi daleko jeftinija pa se isplati trgovina i u drugom pravcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije