Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi na turiste

Na Bačvicama pronašli teško ozlijeđenog Norvežanina

picigin
Miranda Čikotić/PIXSELL
22.07.2010.
u 12:02

Sumnja se da je ozlijeđen u noćnom klubu u kojem je, prema prvim saznanjima, u alkoholiziranom stanju ometao posjetitelje i odakle je izbačen.

SPLIT  - Norvežanin, Ove H., star 21 godinu pronađen je u besvjesnom i alkoholiziranom stanju, u četvrtak oko tri sata, u splitskoj uvali Bačvice. Prevezli su ga u Klinički bolnički centar Split gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Na odjelu je neurokirurgije.

Sumnja se da je ozljede zadobio kada su ga izbacili iz noćnog kluba u kojem je, prema prvim saznanjima, pijan ometao posjetitelje. Jednu osobu policija je privela u

Drugu postaju na obavijesni razgovor.

Komentara 12

Avatar commentator
commentator
18:31 22.07.2010.

Nem\'žeš ti norvežanine, još budi sretan da ti mafi-joži iz nođnog kluba nisu ponudili betonske peraje.

AC
<acide>
11:26 23.07.2010.

Vlada njegove zemlje je upozoravala turiste šta ih čeka ako odu u Hr , pametnom je dovoljno reći jednom tako da je sam kriv, sledeće godine nek ponovi isto !

OB
-obrisani-
14:18 22.07.2010.

Norveški komunist,fujj,bljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije