Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Palež?

Na Bačvicama izgorjela astra u vlasništvu splitskog redara

izgorjela astra (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
26.09.2010.
u 11:49

Požar je buknuo u nedjelju u 3 sata ujutro i proširio se na fiat i mazdu parkirane u blizini. Ugasili su ga vatrogasci nakon pola sata.

U potpunosti je izgorio osobni automobil opel astra na kojemu je izbio požar u 3 sata u nedjelju. Bio je parkiran na Preradovićevom šetalištu u Splitu. Vlasnik je Dalibor I. (32), redar u obližnjem klubu na Bačvicama.

 

Požar se proširio i na dva automobila parkirana u neposrednoj blizini, (fiat i mazdu), a u 03.50 sati ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Split. U tijeku je očevid.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
09:19 27.09.2010.

kaj je redar se malo mangupiral.. redar u buduce mras bit malo pri sebi- dobro si prosao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije