Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Na Bačvicama izbila masovna tučnjava: Uhićeno dvoje Norvežana

Policija
Foto: Luka Klun/PIXSELL
11.07.2019.
u 12:41

Nakon policijskog očevida bit će poznato više informacija o slučaju.

Na splitskoj plaži Bačvice je oko 1 sat izbila tučnjava. Desetak stranih državljana je pokušavalo smiriti situaciju, međutim, na kraju je policija morala upotrijebiti sredstva prisile kako bi razdvojili sudionike.

Na snimci koju ima 24 sata se vidi da su u masovnoj tučnjavi sudjelovali uglavnom mladići, a jedna je djevojka pokušavala priključiti se, dok su ju policijski službenici pokušavali maknuti.

Prema prvim informacijama, uhićeno je dvoje Norvežana, a neslužbeno doznaje 24 sata kako se radi od 20-godišnjacima. Proveli su noć u policijskoj stanici zbog alkoholiziranog stanja, a jedan je zatražio liječnika. Na kraju je utvrđeno kako se radi lakšoj ozlijedi na nozi. Nakon policijskog očevida bit će poznato više informacija o slučaju.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:32 12.07.2019.

Ha, ha, ha, pišete o Bačvicama a stavljate fotku Savske ulice u Zagrebu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije