Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao na motociklu

Nesreća u Novom Zagrebu: Vojnik preminuo od posljedica teških ozljeda

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/12
26.09.2019.
u 20:21

Građani su policiji isprva dojavljivali kako je na motociklista naletio automobil, ali MORH to nije spominjao u svom priopćenju

Pripadnik Pukovnije Vojne policije, razvodnik D.M., preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se u danas oko 13.45 sati dogodila na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Savezne Republike Njemačke u novozagrebačkom naselju Sloboština. 

Ministarstvo obrane izvijestilo je kako je D.M. stradao dok je bio na službenom motociklu na kojem se vraćao sa zadaće u matičnu postrojbu.

– Pripadnik Pukovnije vojne policije sudjelovao je na Memorijalu “Šime Buzov” koji se u srijedu održavao u Puli, a nesreća se dogodila dok se vraćao s tog Memorijala. Nakon nesreće hitno je zbrinut u KBC-u Zagreb, gdje je, nažalost, preminuo. Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji – navodi MORH u priopćenju.

Građani su policiji isprva dojavljivali kako je na motociklista naletio automobil, ali MORH to nije spominjao u svom priopćenju. Na mjestu nesreće na koje su bili upućeni pripadnici Vojne i civilne policije bilo je vidljivo kako je prometni znak koji se nalazi na križanju
bio potpuno iščupan iz zemlje, pa je prema jednoj od verzija događaja motociklist udario u taj znak dok je pokušavao izbjeći nalet na automobil. U trenutku zaključenja ovog broja očevid je još uvijek bio u tijeku, a ni u MORH-u ni u policiji nisu htjeli nagađati o razlozima nesreće dok isti ne završi.

Inače, ovo je druga pogiblja vojnika u zadnja dva tjedna. Na autocesti između Karlovca i Zagreba 11. rujna poginuo je pozornik Josip Perić kada je na njega naletio civilni kamion.

Komentara 27

DU
Deleted user
17:53 26.09.2019.

Čovjek je dovezao motor iz Pule.....ne osuđuj prije reda.

DU
Deleted user
17:53 26.09.2019.

Čovjek je dovezao motor iz Pule.....ne osuđuj prije reda.

Avatar opara1
opara1
18:15 26.09.2019.

Umor i trenutak nepažnje , obitelji iskrena sučut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije