Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrebna joj je obnova

Na aukciji u Walesu prodaju kuću na dalmatinskoj obali, početna cijena 740.000 kn

Dalmacija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
10.10.2019.
u 14:38

Kuća je smještena na dalmatinskoj obali, no ne otkrivaju u kojem gradu, odnosno mjestu

Na državnoj aukciji u velškom gradu Newportu prodaje se imovina vrijedna 1,3 milijuna funti, a među njom je i kuća na dalmatinskoj obali.

Osim dizajnerske odjeće, Rolex sata, na prodaji su i imanja u Kanadi i Hrvatskoj, piše Wales online.

Aukciju provodi tvrtka Wilsons, a na popisu je stara dalmatinska kuća čija je početna cijena 90.000 funti, odnosno oko 740.000 kuna.

Foto: Wilsons Auctions

Kuća je smještena na dalmatinskoj obali, no ne otkrivaju u kojem gradu, odnosno mjestu.

Izgrađena je od kamena, prostire se na dvije etaže te ima terasu na krovu. Nalazi se samo 35 metara od mora, no iznutra joj je potrebna potpuna obnova.

– Potrebno je napraviti idealan projekt i bit će to fantastičan dom za odmor – opisuju u aukcijskoj kući. Prodaja je započela još jučer, a ima li kuća na našoj obali kupca još nije poznato.  

Komentara 1

SC
Santo_CavernicoIo
15:45 10.10.2019.

to je Komiža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije