Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na tajlandu

Na 50. godišnjici mature sukobio se sa zlostavljačem: Ovakav ishod nitko nije naslutio

Foto: Youtube screenshot/BreakingNews Channel
28.08.2019.
u 10:53

Kako do isprike nije došlo, Thanapat je upucao nekadašnjeg kolegu i izjurio iz prostorije. Ranjeni Suthat ubrzo je odveden u bolnicu, ali je preminuo nakon nekoliko sati

Da se traume iz djetinjstva i adolescencije ne zaboravljaju dokaz je i nedavno ubojstvo na Tajlandu. Nakon punih 50 godina, nekadašnji srednjoškolski kolege okupili su se na naoko mirnoj večeri koja se ubrzo pretvorila u tešku dramu.

Nakon aperitiva Thanapat Anakesri (69) prišao je Suthatu Kosayamatu koji ga je nekoć zlostavljao i pitao ga sjeća li se kako se odnosio prema njemu. Suthat je rekao da se ne sjeća da je bilo problema, što je dodatno razjarilo Thanapata koji je izvadio pištolj i zatražio ispriku, prenosi Metro.

Kako do isprike nije došlo, Thanapat je upucao nekadašnjeg kolegu i izjurio iz prostorije. Ranjeni Suthat ubrzo je odveden u bolnicu, ali je preminuo nakon nekoliko sati.

Ubojica je još uvijek u bijegu, a prema navodima drugih uzvanika Thanapat je i na ostalim okupljanjima pijan često spominjao kako ga je Suthat zlostavljao. Međutim, nitko nije očekivao da će doći do ubojstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije