Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbilja ili reklama?

Muža uhvatila s ljubavnicom pa ga ostavila preko jumbo plakata

Nina Badrić
Foto: Dino Stanić
1/2
22.03.2013.
u 16:33

Postoji li uistinu osvetoljubiva Jennifer koja je muža uhvatila u preljubu s izvjesnom Jessicom, pitaju se mediji nakon što je u Greensborou osvanuo čudnovati plakat

- Michael, GPS lokator - 250 dolara. Nikon kamera - 1600 dolara. Uhvatiti lažljivog muža i platiti ovaj oglas sa zajedničkog računa - neprocjenjivo. Reci Jessici da useljavaš k njoj. Jennifer - poruka je koja se od srijede može iščitati na jednom jumbo plakatu u Greensborou.

Ubrzo nakon što je osvanuo, ovaj je sadržaj zaintrigirao građane, ali i medije koji su pokušali kontaktirati marketinšku agenciju koja stoji iza objave plakata te saznati je li riječ o dobrom promidžbenom triku ili autentičnoj ljubavnoj poruci.

Dok se pokušava otkriti postoji li uistinu osvetoljubiva Jennifer koja je muža uhvatila u preljubu s izvjesnom Jessicom, američki mediji podsjećaju da su reklame sličnog sadržaja objavljivane i ranije. Zaintrigirale bi javnost, no onda bi se pokazalo da su likovi u njima izmišljeni i to s ciljem da bi se promovirao neki proizvod ili televizijski show.

>>Prerušeni vozač NASCAR-a izludio prodavača auta

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije