Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Novi detalji iz Ministarstva Blaženke Divjak: Muž zaražene tajnice radi u kabinetu generala Fuzula

Foto: PIXSELL
14.07.2020.
u 13:49

Franić vrši dužnost šefa kabineta generala Mladena Fuzula, doznajemo iz MORH-a.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak danas je u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, a istu uputu dobili su svi dužnosnici u Ministarstvu znanosti i obrazovanja nakon što je ustanovljeno da je državna tajnica Ivana Franić pozitivna na koronavirus. Suprug Ivane Franić pukovnik je Hrvatske vojske. Nije nam htio komentirati je li i on prisustvovao vjenčanju kćeri generala Fuzula, pišu 24sata

– Ne bih komentirao. Supruga je bolesna, ja nisam zaražen i ne trebam to komentirati i stvarati daljnji nemir. Ako je ona bolesnik, nije korektno da se širi priča o tome, treba to malo zaustaviti jer se svakome može dogoditi. Na godišnjem sam odmoru, kod kuće sam i ništa ne širimo. Ona je u statusu bolesnika i molim vas da to poštujete – rekao nam je suprug Ivane Franić.

Franić vrši dužnost šefa kabineta generala Mladena Fuzula, doznajemo iz MORH-a.

– Nijedan od jedanaestorice zaposlenika MORH-a koji su bili uzvanici na svadbi kćeri generala Fuzula nije bio na radnom mjestu. Nijedne sekunde. Od njih 11, dvojicu je zadarski županijski zavod poslao na testiranje i bili su negativni. Sva jedanaestorica na godišnjem su odmoru i nijednog dana nakon toga nisu bili na poslu. A zašto je županijski zavod proglasio mjeru distanciranja, a ne samoizolacije, to je u njihovoj nadležnosti – rekao nam je glasnogovornik MORH-a Dražen Jonjić. Dodaje da u MORH-u provode sve mjere propisane od Nacionalnog stožera, uključujući i nošenje maski, a sastanke organiziraju samo u najnužnijim situacijama sa smanjenim brojem ljudi.

Komentara 21

DE
DeepState
14:15 14.07.2020.

Državna uprava - velika obitelj , svi su u rodu

DU
Deleted user
14:37 14.07.2020.

sve je isprepleteno ...pet do deset kumova vodi svu igru oko svega...

KO
komunikolog
14:24 14.07.2020.

Kako se nitko sa bauštele ne zarazi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije