Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČAN POROD

Zbog koronavirusa hitno išla na carski rez, a suprug i sin zapeli u Hrvatskoj

beba u bolnici
Foto: Getty Images
1/3
24.06.2020.
u 17:20

- Liječnici i medicinsko osoblje došli su mi tog ujutro u sobu i rekli mi da imam koronavirus i da će morati napraviti hitni carski rez za 40 minuta - kazala je Ivis

Trudnoća nije lagana u normalnim uvjetima, no u vrijeme globalne pandemije u trenutku kad članovi najuže obitelji zapnu na drugom dijelu svijeta još je i teže. To je upravo doživjela Tanja Ivis iz Švedske čiji muž i sin su zapeli u Hrvatskoj zbog zabrane putovanja, a njezin dramatični porod blizanaca završio je u medijima. 

Naime, Ivis je počela dobivati glavobolje i osip po tijelu u travnju, no mislila je kako je to zbog toga što je bila u visokom stupnju trudnoće s blizancima. Međutim, kad je nazvala liječnika rečeno joj je da ode u bolnicu zbog sumnje na koronavirus. 

- Liječnici i medicinsko osoblje došli su mi tog ujutra u sobu i rekli mi da imam koronavirus i da će morati napraviti hitni carski rez za 40 minuta - kazala je Ivis, pišu švedski mediji. 

Novorođeni blizanci su rođeni zdravi, no taj period nije bio najlakši za novopečenu majku. Smatra se kako je Tanja bila zaražena najmanje mjesec dana zbog čega je trebala ostati neko vrijeme u bolnici i biti na kisiku. Kako su joj suprug i sin još uvijek u Hrvatskoj, za male bebe brinuli su se članovi njezine obitelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije