Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prati nogomet

Mustafa ef. Cerić: Kada Džeko zabije je mali Bajram

'unu 19.04.2009. Zagreb , Mazuranicev trg, reis-ul-ema Mustafa Ceric u sinagogi sa rabinom Da Don. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
Antonio Bronić/Pixsell
27.10.2012.
u 22:13

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Mustafa ef. Cerić u povodu Kurban-bajrama je govorio o vrstama Bajrama, ali nogometnom reprezentativcu BiH Edinu Džeki.

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Mustafa ef. Cerić u povodu Kurban-bajrama je govorio o vrstama Bajrama, ali nogometnom reprezentativcu BiH Edinu Džeki.

Cerić je pokazao da poprilično dobro prati nogomet i utakmice nogometne reprezentacije BiH, te je, između ostalog, kazao i kako se Džeko puno bolje osjeća u BiH nego u Manchesteru, piše Klix.ba.

 "U Zenici je dao gol Litvancima, a nadam se da će i Grcima dati jedno dva. To je jedan mali Bajram, kod nas u Bosni imaju veliki i mali Bajrami. Veliki Bajram je ovo sada, a mali Bajram je kada Džeko da gol Grčkoj", kazao je reis u izjavi za Bajramski program Hayat TV-a.

>> Džeko u Dubrovniku: 
Hrvatska je osvjetlala obraz Balkana na Euru

 

Komentara 3

KA
karambita
23:32 27.10.2012.

Kakove veze ima Dzekin gol sa Bajramon...ovim vjerskim fanaticima treba zabraniti pristup javnosti s ovakovim blebetanjima....samo raspiruju mrznju medju ljudima

Avatar jebb
jebb
23:34 27.10.2012.

Prica se po Manchesteru da Dzeko voli cvarke.

LU
luja
08:38 28.10.2012.

Neznam koga interesuje koliko ima bajrama u nasoj Bosni, mene ne, Zato neznam zasto se ovo ovdje pise a trebalo bi pisati u arapskoj aldzasiri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije