Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUŠAVANJE REDA

Muškarcu nisu dali da se cijepi kod doktora koji nije njegov, pa krenuo vikati

Varaždin: Cijepljenje studenata u Studentskom klubu SC Varaždin
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
25.11.2021.
u 12:34

Do narušavanja je došlo jer je 34-godišnjak htio pristupiti cijepljenju protiv COVID-19 iako nije pacijent kod liječnika koji je vršio cijepljenje.

Muškarac koji se htio cijepiti kod krivog liječnika, a zatim nezadovoljan narušavao javni red i mir, zaradio je prekršajnu prijavu.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, u srijedu, 24. studenog oko 16 sati u medicinskoj ambulanti u Slavonskom Brodu 34-godišnjak je narušavao javni red i mir vikom i galamom. Do narušavanja je došlo jer je 34-godišnjak htio pristupiti cijepljenju protiv COVID-19 iako nije pacijent kod liječnika koji je vršio cijepljenje.

Protiv počinitelja prekršaja policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

VIDEO: Macron položio vijenac na Spomeniku domovini

Komentara 2

Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:42 25.11.2021.

meni se čini da ovaj virus ima porijeklo od krave a ne šišmiša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije