Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BOROVU

Muškarcu (23) pretragom kuće pronašli streljivo, bombe, bajunete...

Streljivo
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
07.09.2020.
u 12:43

Iz policije navode kako je 23-godišnjak uhićen te uz kaznenu prijavu za Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku PU.

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, prilikom pretrage doma i drugih prostorija u Borovu, nedaleko od Vukovara, policija je u prostorijama koje koristi 23-godišnjak pronašli i oduzeli preko 500 komada streljiva različitih kalibara namjenjenog za vojno automatsko oružje, šest spremnika za automatsku pušku, dvije ručne bombe, osam detonatorskih kapisli te dvije bajunete vojničke puške, čije nabavljanje, prodaja ili posjedovanje je građanima zabranjeno.

Pretragom su pronađeni i dijelovi policijske opreme poput „stop tablica“ i traka za ograničavanje pristupa „stop policija“ te dvije hrvatske registracijske pločice za kojima je raspisana objava, a što je također oduzeto.

Iz policije navode kako je 23-godišnjak uhićen te uz kaznenu prijavu za Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku PU. Uručen mu je i obavezni prekršajni nalog jer nije u propisanom roku prijavio prebivalište ili boravište.

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zadar1
14:37 07.09.2020.

to od tate ostalo....🚜🚜🚜

KO
kodamesepita
14:11 07.09.2020.

opet oni oružje pripremaju ! to odmah protjerati -s zabranom ulaska u hrvatsku !

Avatar Cornelius
Cornelius
13:11 07.09.2020.

To je dečec nasljedil od tate Milorada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije