Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niz nesreća

Muškarca usmrtio traktor, djevojka se spuštala niz ogradu pa se ozlijedila

Dobrodol: Prevrnuo se s traktorom i poginuo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
16.04.2020.
u 11:13

Dvije nesreće dogodile su se u srijedu ujutro u razmaku od pola sata, a ona posljednja istog dana navečer

Dok je 15. travnja oko 10 sati u šumi izvlačio drva poginuo je 68-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija, dogodilo se to na Dobrodolskom brijegu, II. odvojak u Sesvetama. Muškarac je drva izvlačio traktorom, no traktor se u nekom trenutku prevrnuo te ga je poklopio i usmrtio. Nakon očevida tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

Kojih pola sata ranije, u 9.35 sati u Popovcu je teško ozlijeđen 26-godišnjak. Bio je u hali poduzeća te je radio na stroju pri čemu se teže ozlijedio. Prevezen je i KBC Zagreb, gdje mu je ukazana pomoć.

Teško je ozlijeđena i 27-godišnjakinja, a njezina nesreća dogodila se oko 22 sata na Strojarskoj cesti. Pala je na pomalo nesvakidašnji način, odnosno dok se preko ograde spuštala na tlo.

Prethodno je otvorila prozor visok gotovo 8 metara. Zašto se kroz prozor preko ograde spuštala na tlo nije priopćeno. No pri tome je pala i teško ozlijedila ruku, pa je hospitalizirana u Klinici za traumatologiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije