Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad se dogodio jučer rano ujutro, a napadači su dvije mlađe muške osobe

Muškaraci napali djevojke, a pijanu 27-godišnjakinju bacili u more

zadar, most
Dino Stanin/PIXELL
15.02.2010.
u 09:43

Prema policijskom izvješću, dvojica mlađih muškaraca prišla su trima djevojkama od 20, 24 i 27 godina na gradskom mostu i vebalno ih napali te potom 27-godišnjakinju bacili preko ograde mosta u more.

ZADAR - Zadarskoj policiji tri su djevojke prijavile kako su ih napala dvojica, još uvijek nepoznatih muškaraca. Sve se dogodilo jučer prije šest sati ujutro.

Prema policijskom izvješću, dvojica mlađih muškaraca prišla su trima djevojkama od 20, 24 i 27 godina na gradskom mostu i vebalno ih napali te potom 27-godišnjakinju bacili preko ograde mosta u more. 

Policija traga za počiniteljima, a kako doznajemo, djevojka koja je prijavila da su je bacili u more imala je 1,18 promila alkohola u krvi. Inače, jučer ujutro, kada je 27-godišnjakinja bačena u more, temperatura zraka bila je oko ništice, a more oko pet stupnjeva. 

Ključne riječi

Komentara 50

MB
mr_brown
10:31 15.02.2010.

gotham city

MR
mirha.rudes
11:45 15.02.2010.

Dali je uspijela terapija trežnjenja prije nego su je izvukli. Nosi mi se bila boja......ali mi je neugodno....šta će ljudi reči.

LU
luena
10:03 15.02.2010.

Koje budale ,opet Zadrani...!! Ne cudi me nista vise...Zadar=zadrti ljudi. !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije