Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERFORMANS?

Muškarac zgrozio građane Beča: Uronio glavu u beton i počeo čekićem se udarati po glavi

Beč
GEORGES SCHNEIDER/XINHUA/PIXSELL
04.10.2021.
u 14:28

Policija u svom priopćenju ne navodi je li muškarac imao neki otvor kroz koji je dobivao zrak s obzirom da je cijeli njegov performans, kako pišu austrijski mediji, trajao oko 15 minuta.

Građani Beča u užasu su ove subote gledati muškarca koji je iznenada uronio glavu u betonsku smjesu koja se vrlo brzo osušila, a potom je čekićem udarao u stvrdnuti blok.

Na mjesto incidenta su ubrzo stigli policajci i spasioci, međutim muškarac nije trebao njihovu pomoć jer se sam spasio.

– Muškarac je u Beču na Naschmarktu oko 13.30 sati, u vrijeme kad je bio velik broj ljudi na tržnici, uronio glavu u betonsku smjesu. Potom je sjeo na tlo, a kako se smjesa već osušila na glavi mu je bio betonski blok. Muškarac je čekićem razbio blok i tako se spasio – rekao je glasnogovornik policije, prenosi Fenix-magazine. 

Kad su spasioci stigli, upitali su čovjeka je li dobro i o čemu se radi. Austrijski mediji pišu kako je muškarac na prvo pitanje odgovorio s “Da”.

– Izjavio je da mu je dobro i da mu ne treba nikakva pomoć – rekao je glasnogovornik bečke profesionalne vatrogasne jedinice Gerald Schimpf.

Navodno je bila riječ o performansu. Policija u svom priopćenju ne navodi je li muškarac imao neki otvor kroz koji je dobivao zrak s obzirom da je cijeli njegov performans, kako pišu austrijski mediji, trajao oko 15 minuta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije